En hel ny verden af Volvo venter

Volvo åbner dørene op til deres helt nye oplevelsescenter i Gøteborg med hele 4500 kvadratmeter af ikoniske Volvo-køretøjer, sande historier og interaktive oplevelser. Alt dette samt mødefaciliteter, restauranter, butik og inspirerende liveevents kan findes i den 22.000 kvadratmeter store bygning med unik skandinavisk arkitektur. Hop ombord med Stena Line og vær en af de første til at være med til denne unikke oplevelse.

 

Et mødested for en bedre fremtid

World of Volvo er et mødested, der er i konstant bevægelse, fyldt med innovative, inspirerende og underholdende oplevelser.

 

Velkommen til Volvo Udstillingen – en fantastisk rejse gennem en verden, hvor alt starter med dig. Lær, hvordan alle Volvos innovationer er lavet med omtanke for din sikkerhed. Rejs tilbage til 1927, hvor det hele startede, og bevæg dig fremad gennem historien. Og gå ikke glip af muligheden for at være mere hands-on med Volvo i en spektakulær blanding af digitale og fysiske oplevelser.

 

En inspirerende smagsoplevelse

World og Volvo har valgt en velkendt og prisvindende restauratør til at tilbyde kulinariske oplevelser langt udover det sædvanlige. Uanset om du spiser middag eller bare nyder en svensk fika, er der noget til enhver smag hos World of Volvo.

 

Udstillingsbilletter

Træd ind I en verden af ikoniske køretøjer og tankevækkende oplevelser! Fordyb dig i historierne, kunstgenstande og de interaktive skærme på udstillingen og gå derfra med nyfundet viden om både verden omkring dig og Volvo-verdenen. Voksenbilletter fra 180 SEK.

 

En inspirerende smagsoplevelse

World of Volvo har valgt en velkendt og prisvindende restauratør til at tilbyde kulinariske oplevelser langt udover det sædvanlige. Uanset om du spiser middag eller bare nyder en svensk fika, er der noget til enhver smag hos World of Volvo.

 

Endeløse mødemuligheder

Velkommen til et pulserende mødested med mere omtanke. World of Volvo har faciliteterne og midlerne til ethvert møde eller event. Og Stena Line står for turen frem og tilbage, hvor du kan nyde god afslapning inden og  koble af med underholdning eller drinks efter mødet.

Volvo åbner dørene op til deres helt nye oplevelsescenter i Gøteborg med hele 4500 kvadratmeter af ikoniske Volvo-køretøjer, sande historier og interaktive oplevelser. Alt dette samt mødefaciliteter, restauranter, butik og inspirerende liveevents kan findes i den 22.000 kvadratmeter store bygning...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga

Med Stena Line til World of Volvo

Fra 1378 kr for endagsbillet

Vilkår

Stena Lines forretningsvilkår gælder alle reservationer. Læs vores vilkår og betingelser for at få mere information. Vilkår og betingelser.

Sejl med Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga

Med Stena Line til World of Volvo

Fra 1378 kr for endagsbillet

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.