Tag færgen til Tyskland, og så begynder rejsen!

Tyskland, et land til alle årstider.

 

Tyskland er uden tvivl et europæisk kraftcenter. Som et af deres mange luksusbilmærker ville formulere det, er landet drevet af vorsprung durch technik, som oversat til dansk betyder “fremskridt gennem teknologi”. Men der er så meget mere i dette varierede land. Et, der har to årtusinders historie at fortælle om, mange verdensførende byer at udforske og et landskab, der byder på noget for enhver smag og i hver årstid: Det er her, du kan opdage varme kilder, Europas største strand og noget af det sejeste skiløb i Europa.

 

Kulturinteresserede vil få deres nysgerrighed for kunst tilfredsstillet i metropolerne München, Frankfurt og Hamborg. Naturelskere kan nyde et aktivt, udendørseventyr i de bayerske alper, Schwarzwald eller Rhindalen.

 

Ud over dyre biler har Tyskland et par andre bemærkelsesværdige eksportvarer. Oktoberfest er én, og du vil opdage, at denne folkefest nu højst sandsynligt fejres i en by i nærheden af dig. Men for at nyde den autentiske øl, mad og sjove oplevelse, er du nødt til at tage til München. Hovedstaden i den bayerske region, München, byder op til seks millioner mennesker velkommen til Oktoberfest, som starter i september og varer i op til 18 dage. Hvis du besøger Tyskland på et andet tidspunkt, kan du stadig få en forsmag på festivalen ved at besøge Hofbräuhaus am Platzl. Verdens mest berømte værtshus åbnede i 1589, offentligheden fik adgang i 1828, og den er nu åben 365 dage om året. Prøv flæskeskanken og skyl den ned med en Hofbräu, det er ægte tradition!

 

En anden tysk tradition, der er blevet global, er det nu allestedsnærværende julemarked. De har inspireret lignende begivenheder i hele Storbritannien og Europa, men de tyske julemarkeder er stadig de originale og bedste. Leipzig-markedet går hele vejen tilbage til 1458, hvilket ikke kun gør det til et af Tysklands ældste, men også et af de største: Der er 250 boder, som du kan udforske på tværs af seks områder. Vær på udkig efter det saksiske juletræ, som kan blive mere end 20 meter højt. I Braunschweig er pladserne omkring St. Blasii-katedralen hjemsted for 150 boder med lokalt håndværk og sælgere og deres oplyste boder: den perfekte baggrund til at opleve kulinariske lækkerier, kunsthåndværk og snuppe en varm kop kakao. Så bliver det ikke mere festligt!

 

Den mest populære destination ligger selvfølgelig i hovedstaden,Berlin, hjemsted for Tysklands største turistattraktion, Brandenburger Tor. Som en af de få tilbageværende dele af Berlinmuren, er den nu et nationalt symbol på fred og enhed. Dette utroligt imponerende Instagram-berømte vartegn er 26 meter højt, har 12 doriske søjler og Quadrigaen, en stridsvogn trukket af fire heste, der bærer sejrsgudinden.

 

Uden for dets bylandskaber er Tyskland oversået med historiske byer og landsbyer, skove og bjerge. Tyskland har ca. svimlende 20.000 slotte, herunder Nueschwanstein, modellen for Disney-slottet, der ses i indledningen af hver film. Schwarzwald er en af de mest besøgte højlandsregioner i Europa, og udover at være et paradis for vandrere, kan du tage en tur med jernbanen eller køre ad den panoramiske Schwarzwald-rute: Grib blot et kort, og sæt dig bag rattet!

 

Vi har tre ruter til Tyskland, til Rostock fra Trelleborg, Sverige, til Kiel fra Gøteborg, Sverige og til Travemünde fra Liepāja, Letland, nyttigt at vide, hvis du planlægger en køretur i Europa! Vi tilbyder komfortable kahytter på hver rute, der passer til ethvert budget, med alt hvad du behøver for at slappe af og ankomme forfrisket til køreturen, du skal ud på.  

Tyskland, et land til alle årstider.

 

Tyskland er uden tvivl et europæisk kraftcenter. Som et af deres mange luksusbilmærker ville formulere det, er landet drevet af vorsprung durch technik, som oversat til dansk betyder “fremskridt gennem teknologi”. Men der...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Nyd en tur til Tyskland

Fra 331 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Germany
Map showing the routes to and from Germany
Map showing the routes to and from Germany

Havnen i Kiel ligger på Tysklands Østersøkyst og er lettilgængelig i bil fra A7 og andre større ruter. De offentlige transportforbindelser er gode, fordi hovedbanegården og busstationen kun ligger 10 minutters gang fra terminalen.

Havnen i Rostock på Østersøkysten af Tyskland ligger for enden af A19 og er godt markeret på skilte og derfor meget nem at nå i bil. Regelmæssige busforbindelser er også tilgængelige for passagerer til fods.

Travemünde Havn er en del af den berømte og historiske hansestad Lübeck og ligger ved Lübeck Bugt ved bredden af floden Trave ca. 20 km fra Lübecks centrum. Havnen er velmarkeret på skilte fra motorvej A1.

Valgte destinationer

Vælg din rute...

Nyd en tur til Tyskland

Fra 331 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.