Mecklenburg-Vorpommern

Et eventyr – som i eventyrene

 

Mecklenburg-Vorpommern er en stat i det nordøstlige Tyskland, der ligger langs Østersøen. Dens betagende kystlinje gør staten til en af Tysklands førende turistdestinationer. Tilføj lækker mad, kultur og imponerende landskaber i blandingen, og du vil med garanti få et spændende eventyr.

 

Lær den omfattende og fascinerende historie om Mecklenburg-Vorpommern at kende med et besøg på et af de mange museer, som giver indblik i historie, teknologi og naturvidenskab. Rejs tilbage i tiden på Friluftsmuseet Klockenhagen, og oplev livet på bondegårdene fra det 17. til det tidlige 20. århundrede. Tilbring dagen med at udforske OZEANEUM Stralsunds 46 akvarier, og mød hunsandtigerhajen “Niki”, inden du begiver dig ud på tagterrassen for at møde humboldtpingvinerne. 

 

Oplev det vidunderlige museum på Schwerin Slot, der ligger på sin egen ø. Slottet ligger blandt søer og haver og ligner noget fra et eventyr med storslåede balsale. Besøg museet og se fantasifulde rum, våben, fint porcelæn og sølv fra hertugtiden.

 

Uanset om du kan lide fine restauranter, caféer eller bare noget at tage med på farten, er madscenen i Mecklenburg-Vorpommern fyldt med lækre smagsoplevelser, der vil tilfredsstille alle smagsløg. Hvis du særligt nyder fiskebaserede retter, så er der noget lækkert i vente! Forkæl dig selv med fisk, der er røget over bøgespåner, stegt i smør eller bagt i en sprød dej lavet med øl. 

 

Havtorn indeholder syv gange mere C-vitamin end andre citrusfrugter og er kendt som Nordens citron. På Sanddorn Storchennest-plantagen kan du lære om denne kraftfulde frugt og købe nogle lækre souvenirs undervejs. Syltetøjet smager vidunderligt!

 

En måde, hvorpå du kan udforske Mecklenburg-Vorpommern, er på cykel, og der er mange cykelstier til alle færdigheder og aldre, du kan benytte. Du kan cykle i dit eget tempo eller tilmelde dig en rundtur og opleve maleriske landsbyer og landskaber. Hvis du foretrækker vandreture, er der betagende seværdigheder, du kan udforske, såsom den hævede kyststi Jasmund. Rügens kalkkyst er noget helt særligt og et must for enhver besøgende på øen. Når du når til slutningen af den, belønnes du med en fantastisk udsigt over kridtkysten og Østersøen.

 

Brug tid på at udforske de forskellige stier i Müritz Nationalpark, og vov dig ud langs de lange skov- og landstier. Eller hvis du foretrækker at være ude på vandet, kan du sætte sejl på Müritz, som er Tysklands største indlandssø. Der er mange kanoområder at udforske for dem, der søger ro. På land i Mecklenburg-Vorpommern finder du Sternberg-søerne, Feldberg-sødistriktet, de lave sletter i Mecklenburg med små søer og floderne Warnow og Peene.

 

Hvis du gerne vil spille golf, er du på rette sted, da der er nogle fantastiske og avancerede golfbaner at spille på. Golfhotel Serrahn, der er omgivet af smukke søer og grønne enge, er det perfekte sted at komme i gang! 

 

Et must for alle fugleelskere er at se tranernes dans. To gange om året samles de majestætiske fugle i vandet i Bodden og søer i Mecklenburg-Vorpommern og skaber et betagende syn med deres parringsritual, “tranedansen”.

 

Book en tur til Mecklenburg-Vorpommern, uanset hvordan du foretrækker at tilbringe din tid, og fordyb dig i fantastisk natur eller adrenalinforstærkende aktiviteter, før du nyder regionens lækre mad og drikke.

Et eventyr – som i eventyrene

 

Mecklenburg-Vorpommern er en stat i det nordøstlige Tyskland, der ligger langs Østersøen. Dens betagende kystlinje gør staten til en af Tysklands førende turistdestinationer. Tilføj lækker mad, kultur og imponerende landskaber i blandingen, og...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Nyd en tur til Tyskland

Fra 531 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Vælg din rute...

Nyd en tur til Tyskland

Fra 531 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.