Kiel

Rejs til Kiel på Tysklands Østersøkyst og hovedstaden i Slesvig-Holsten, en smuk maritim by, der bestemt er et besøg værd. 

 

Rejs med færge fra Gøteborg til Kiel, og træd direkte ud i byen fra vores terminal. Denne moderne by er kendt for sin havn, sit pulserende studenterliv, afslappede livsstil og storbystemning. Gorch Fock, et velberejst skoleskib og en stjerneattraktion ved internationale sejladsbegivenheder, er lige så stor en del af bybilledet som de enorme færger, der ligger til kaj ved Skandinavienkai. Kiel er uden sidestykke det maritime centrum af Nordtyskland.

 

Gå en tur rundt i gågaderne, køb alt fra mode til fine tyske delikatesser i indkøbscentrene, og tag velfortjente pauser på de mange caféer. Omkring den veletablerede indkøbsgade Dänische Straße og gågaden Holstenstraße viser Kiel sig fra sin livligste side. Ikke alene kan du besøge Bordershoppen, når du rejser med færgen med Stena Line – du kan også besøge CITTI Markt, Kiels gigantiske supermarked, der byder på alt fra charcuteri, fisk, frugt og grøntsager til ost og over 2.000 typer vin og øl. CITTI-PARK er en anden populær destination for handlende: Her finder du over 80 butikker foruden adskillige caféer og restauranter. For familier, der elsker at shoppe, er outletcenteret på McArthurGlen i Neumünster mellem Kiel og Hamborg stedet, hvor man finder designertøj til nedsatte priser.

 

Når man besøger Kiel, er det oplagt at nyde noget lokalt produceret bøgerøget skinke (Holsteiner Katenschinken), der har været koldrøget i op til 8 uger, sammen med hvide asparges, smørsmurte kartofler og hollandaise. Når du er i Kiel, er en fiskesandwich også en god mulighed. Det er en lokal og unik specialitet. Tag til Kieler Brauerei am Alten Markt, Kiels eget traditionelle bryggeri lige i centrum af den gamle bydel, for at smage deres egen øl i historiske, familievenlige omgivelser. Feinheimisch i Slesvig-Holsten er et aktivt netværk af lokale fødevareproducenter, restauratører, bagerier, fiskerøgerier og gårde, der tilbyder lokalt producerede madoplevelser af høj kvalitet. Området har også mange skønne æbleplantager, som er fantastiske at besøge om efteråret.

 

Hvis du rejser med børn, er der masser af sjove ting i nærheden af Kiel, så ingen kommer til at kede sig. Besøg Weissenhäuser Strand, et subtropisk badeparadis og feriested direkte ved Østersøen. Foretrækker du at holde dig tør? Lige nord for Lübeck, ud til havet, ligger Hansa-Park, en forlystelses- og oplevelsespark med et stort antal forlystelser, attraktioner og aktiviteter for folk i alle aldre. Miniatur Wunderlandhvor du finder verdens største modeljernbane samt miniaturefærger, -skibe og -fly, er en mindeværdig oplevelse for hele familien. Se lemurer, aber og andre eksotiske dyr i dyreparken Tierpark Gettorf. I tropehuset synger araer, kakaduer, næsehornsfugle og kronduer. Og blandt kaktusserne og palmetræerne i tropehuset er det svært at tro på, at du er i Tyskland. På Golf- und LandClub Gut Uhlenhorst, lige uden for Kiel, kan du tage et spil golf i naturskønne omgivelser med en fantastisk havudsigt. Banerne med 18 og 9 huller er åbne året rundt.

 

Vidste du, at Kiel er værtsby for Slesvig-Holsten Musik Festival, en af ​​verdens største klassiske musikfestivaler? Slottet i Kiel, Kielerfjorden, operahuset og endda Howaldts skibsværfter omdannes til fantastiske scener under festivalen. I den gamle bydel er der også klassiske koncerter i den middelalderlige Skt. Nikolai kirke. Langs Kielerfjorden udstiller søfartsmuseet modelskibe og søfartsinstrumenter i en tidligere fiskeauktionshal. Krydstogtskibe lægger til ved Ostseekai-terminalen i Germania-havnen.

 

Er du klar til at udforske denne fantastiske by?

Rejs til Kiel på Tysklands Østersøkyst og hovedstaden i Slesvig-Holsten, en smuk maritim by, der bestemt er et besøg værd. 

 

Rejs med færge fra Gøteborg til Kiel, og træd direkte ud i byen fra vores terminal. Denne moderne by er...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute ...

Nyd en tur til Tyskland

Fra 1302 kr. enkelt tur, bil, chauffør og kahyt

Vælg din rute ...

Nyd en tur til Tyskland

Fra 1302 kr. enkelt tur, bil, chauffør og kahyt

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.