Rostock

Smukke Rostock er en livlig havneby med både sjæl og personlighed.

 

Du kommer nemt dertil med færge med Stena Line fra Trelleborg til Rostock. Tag bilen, rejs til Rostock , og udforsk alt, hvad det nordlige Tyskland har at byde på.  Rostock kombinerer storbyatmosfære med imponerende Hansa-arkitektur, en fantastisk kulturscene, moderne gastronomi og gode shoppingmuligheder, der gør byen det til en ideel destination for en kort eller længere ferie. Byen er hjemsted for det ældste universitet i Nordeuropa, middelalderkirker, museer, byporte, traditionelle strandbade og meget mere.

 

Området omkring Kröpeliner Tor Vorstad har mange restauranter, barer og caféer, som du kan nyde, det er et fantastisk sted få en drink eller et velsmagende måltid. Rostock er en utrolig by at shoppe i, fra Doberander Plats til Neuen Markt og fra Universitetsplatsen til havnen med dens gågader såsom Kröperliner Strasse.  I den gamle bydel kan du besøge den middelalderlige Mariakirke og se det astronomiske ur, som går tilbage til 1472.  Tag en tur til Warnemünde med de traditionelle strandbade, farverige boder, små butikker og populære restauranter og caféer. Gå en afslappet tur på Graal – Müritz og nyd udsigten ud til Østersøen.  Om aftenen bruges molen ofte af lokale fiskere, og om dagen kan du hoppe på en færge og udforske Østersøen endnu mere. I juli hvert år finder Seebrückenfest Festival sted, hvor åbningen af molen fejres med fyrværkeri.

 

Rostock Botaniske Have har et arboret og fantastiske alpine haver samt en japansk have.  

 

For familier er Karls Erlebnis Dorf en rustik, familievenlig eventyrpark med gokartkørsel, en zoo med tilhørende legeplads, hvor man kan kæle for dyrene, og en butik med bondegårdsprodukter.  Børn vil elske stedet. Det vidunderlige bondegårdsmarked sælger hjemmelavet jordbærsyltetøj, friskbagt brød, ting til indretning og meget mere. I Rostock Zoo kan du se næsten 1700 dyr fra over 250 forskellige arter fra hele verden. 

 

Rostock byder dig velkommen! 

Smukke Rostock er en livlig havneby med både sjæl og personlighed.

 

Du kommer nemt dertil med færge med Stena Line fra Trelleborg til Rostock. Tag bilen, rejs til Rostock , og udforsk alt, hvad det nordlige Tyskland har at byde...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Nyd en tur til Tyskland

Fra 531 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Billede af overnatningsstedet

Vienna House Sonne Rostock

Billede af overnatningsstedet

pentahotel Rostock

Billede af overnatningsstedet

Radisson Blu Hotel, Rostock

Billede af overnatningsstedet

Ibis Hotel Rostock

Vælg din rute...

Nyd en tur til Tyskland

Fra 531 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.