Lübeck

Lübeck i det nordlige Tyskland er en meget gammel hansestad, der blev kaldt "Hanseforbundets dronning".

 

Dens middelalderlige atmosfære, gotiske murstensarkitektur, historiske og kulturelle attraktioner findes overalt i byen og gør den til et fantastisk sted at besøge.  Det er nemt at komme til Lübeck, når du rejser med færge fra Gøteborg til Kiel eller Trelleborg til Rostock, og at rejse i bil betyder, at du kan udforske Lübeck og fjernere områder.

 

Omgivet af vand har den gamle bydel syv tårne ​​og fem kirker og er gennemsyret af over 1000 års historie.  Holstentor, byens mest berømte vartegn er en af ​​Lübecks fire originale byporte og blev primært bygget som et symbol på byens magt og rigdom. Mariakirken har verdens højeste murstenshvælving, og lige ved siden af ​ligger det moderne MuK, Musik- og Kongreshallen og stedet for Slesvig-Holsten Musikfestivalen. Med sine usædvanlige mure og små tårne ​​har Lübeck Rådhus været en vigtig og statslig bygning for Lübeck siden 1226.  Lübeck er en by, der er kendt for sine nobelprismodtagere såsom Willy Brandt, Günter Grass og Thomas Mann, der alle kommer fra byen. På det europæiske Hansemuseum kan du lære mere om hanseatisk historie gennem en interaktiv udstilling og derefter nyde en kop kaffe i museets "Café Fräulei Brömse".  Museet Drägerhaus huser kunstværker fra kendte navne som Edvard Munch, der boede i Lübeck i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Museet ligger i en smuk bygning fra det 18. århundrede, som er en af ​​de mest fantastiske i hele Nordtyskland. Se de seks vidunderligere historiske murstensbygninger i Salzspeicher ved den Øvre Trave-flod lige ved siden af ​​Holstentor. Husene blev bygget i det 16. til det 18. århundrede og lagrede salt, der blev udvundet nær Lüneburg og bragt til Lübeck over Stecknitz-kanalen.

 

Lübeck er kendt for sin marcipan over hele verden. Hos Niedereggers kan du se, hvor marcipanen laves, og købe lidt marcipan med hjem til venner og familie. Hvis vi holder os til det søde, så vil du virkelig elske at besøge Lübecker Bonbon Manufaktur, hvor alle de søde sager laves i hånden med ​​naturlige ingredienser. Når du rejser til Lübeck kan du både handle eksklusivt og billigt! På Hüxstrasse er butikkerne ret luksuriøse, men hvis du vil besøge klassiske stormagasiner, skal du tage til Königstrasse, Holstenstrasse og Mühlenstrasse. Gå en tur ned ad de brostensbelagte gader Fleischhauerstasse og Wahmstrasse, og sæt dig ved en af ​​de charmerende caféer og restauranter og nyd stemningen på dette smukke sted.  Selvom Lübeck er kendt for sin kultur og historie, er byen også et livligt underholdningssted med mange bodegaer, barer og natklubber, der vågner, når solen går ned.

 

Søger du efter noget rigtig sjovt for hele familien?  Husk at sætte Hansapark på din liste over ferieaktiviteter.  Den maritime forlystelsespark i Sierksdorf nær Lübeck har fantastiske forlystelser, attraktioner og eventyr til hele familien. Museum für Puppenteather (Dukketeatermuseet) består af fem indbyrdes forbundne historiske bindingsværkshuse og har en udstilling af ​​verdens største samlinger af dukker, scener, rekvisitter og plakater fra de sidste tre århundreder og fra hele verden. 

 

Lübeck byder dig velkommen!

Lübeck i det nordlige Tyskland er en meget gammel hansestad, der blev kaldt "Hanseforbundets dronning".

 

Dens middelalderlige atmosfære, gotiske murstensarkitektur, historiske og kulturelle attraktioner findes overalt i byen og gør den til et fantastisk sted at besøge.  Det er nemt at komme til Lübeck, når du rejser med færge fra Gøteborg til Kiel eller Trelleborg til Rostock, og at rejse i bil betyder, at du kan udforske Lübeck og fjernere områder.

 

Omgivet af vand har den gamle bydel syv tårne ​​og fem kirker og er gennemsyret af over 1000 års historie.  Holstentor, byens mest berømte vartegn er en af ​​Lübecks fire originale byporte og blev primært bygget som et symbol på byens magt og rigdom. Mariakirken har verdens højeste murstenshvælving, og lige ved siden af ​ligger det moderne MuK, Musik- og Kongreshallen og stedet for Slesvig-Holsten Musikfestivalen. Med sine usædvanlige mure og små tårne ​​har Lübeck Rådhus været en vigtig og statslig bygning for Lübeck siden 1226.  Lübeck er en by, der er kendt for sine nobelprismodtagere såsom Willy Brandt, Günter Grass og Thomas Mann, der alle kommer fra byen. På det europæiske Hansemuseum kan du lære mere om hanseatisk historie gennem en interaktiv udstilling og derefter...

Læs mere Læs mindre
Afrejse
Retur

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.