Tag færgen til Frankrig og så begynder ferien!

Allez Frankrig!

 

Tag på et usammenligneligt eventyr, når du rejser til Frankrig. Et land, der er rigt på kultur, hvor du kan vandre gennem brostensbelagte gader fyldt med eklektiske butikker og caféer og beundre kunsten på Louvre Museum. Opdag vingårde, strande og oplevelser, der vil vare hele livet. 

 

Hvilket tempo foretrækker du at nyde livet i? Hvis det er hektisk, så er der gode nyheder, da Frankrig er fyldt med udfordrende vandre- og cykelstier, så hvorfor ikke skrue op eller ned for spændingen med en vandretur i Jura-bjergene eller udforske huler dybt under jorden? Tag dig tid til at beundre naturen og stå ansigt til ansigt med sjældne planter og dyr, herunder lossen, de majestætiske kongeørne og rådyr. 

 

Vinkendere kan opleve de franske vingårde med et twist. Du kan ride gennem Dentelles de Montmirails vingårde på hesteryg, cykle gennem Bordeaux, eller hvad med at beundre Bourgognes climats fra en luftballon?

 

Hvis det er en byferie, du er ude efter, så behøver du ikke lede længere! Nyd shopping i designerbutikker og specialudstillinger i Paris, før du ser en fantastisk udsigt over byen fra det ikoniske Eiffeltårn. Udforsk Lyon fra en dobbeltdækkerbus, og stop ved Musée des Confluences for at lære om videnskab og menneskehedens historie. Gå en tur gennem centrum af Bordeaux eller fest indtil de tidlige morgentimer på Pigalle. Frankrig er synonym med shopping og har nogle af de bedste detailbutikker i Europa, så sørg for at efterlade plads i bilen til de ekstra lækkerier! 

 

Hvis du har en stor appetit, så vil det franske køkken hjælpe med at tilfredsstille den. Frankrig er proppet med Michelin-restauranter, gourmetbistroer og markeder fyldt med sprøde flutes, luksuriøse oste og de fineste vine.

 

Du kan mingle med de rige og berømte, når du besøger den franske rivieras glamour og raffinement. Gå en tur langs Saint Tropez, find de berømte ansigter fra biografen i Cannes, eller tag en gåtur under solnedgangen langs Promenade des Anglais i Nice.

 

Frankrig er fyldt med lækker mad, finurlige caféer og udsøgt kunst, og der er masser til at holde folk i alle aldre underholdt, og er værd at krydse af på din rejseliste! 

Allez Frankrig!

 

Tag på et usammenligneligt eventyr, når du rejser til Frankrig. Et land, der er rigt på kultur, hvor du kan vandre gennem brostensbelagte gader fyldt med eklektiske butikker og caféer og beundre kunsten på Louvre Museum. Opdag...

Læs mere Læs mindre

Sejl direkte fra Rosslare til Cherbourg

Nyd en tur til Frankrig

Fra 2199 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from France

Cherbourg-Octeville er en smuk maritim by beliggende i hjertet af det nordlige Frankrig. Den byder på et fantastisk udvalg af restauranter og barer samt en utrolig marina.

 

Havnen ligger også i nærheden af ​​nogle af Frankrigs bedste turistattraktioner og større byer. Cherbourg er kun 1 time fra Bayeux (hjemsted for Bayeux-tapetet) på N13. På 1 time og 30 minutter kan du komme til Caen, og en køretur på 2 timer bringer dig til det utrolige Mont Saint-Michel. Paris er 4 timer væk og kan nemt nås via A13.

Valgte destinationer

Sejl direkte fra Rosslare til Cherbourg

Nyd en tur til Frankrig

Fra 2199 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.