Nice

Nice har kilometervis af kystlinje men byder på meget mere end blot strandferie. Nice har masser af historie, kultur og lækker mad

 

Gå en tur langs Promenade des Anglais, som er den mest berømte gade ved havpromenaden i Nice. Promenade des Anglais betyder ”englændernes promenade”, og navnet stammer fra de engelske aristokrater, der rejste til Nice i det 18. århundrede for at nyde det varmere klima. 

 

De berømte røde tage i den gamle by kan ses fra alle dele af Nice. Den centrale plads kaldes Place Masséna, og lige midt på den står Fontaine du Soleil. Dette springvand har fem bronzestatuer, der repræsenterer Jorden, Mars, Merkur, Saturn og Venus, og i midten står en 7 meter høj statue af den græske gud Apollon. Der er mange seværdigheder i den gamle bydel, f.eks. er katedralen Cathédrale Sainte-Réparate med dens farvestrålende kuppel en smuk bygning at besøge.

 

Nices katedral findes på den lille, men smukke plads Place Rossetti. Se den overdådige udsmykning af den falske port, der fører til den nyere del af Nice. Passagen er beklædt med marmor, og loftet ser ud til at være dekoreret med ægte guld. Den gamle bydel er kun for gående, og der er gratis rundvisninger til fods. Tag med på en, og oplev, hvad den gamle bydel har at byde på.

 

En anden hovedattraktion i Nice er højen Colline du Château. Hvis du ikke har lyst til at gå op til toppen af denne 92 meter høje bakke, er der en elevator. Efter at have nået toppen af Colline du Château kan du nyde den fantastiske udsigt over byen, herunder udsigten over katedral-ruinerne i byens centrum og den gamle havn i Nice. Tag billeder af kunstige vandfald, som ligger under observationsdækket, hvor der en skøn panoramaudsigt over byen. 

 

Mens du er i Nice, kan du tage på nogle af endagsturene ved den franske riviera. Oplev glamouren og lyset i Cannes, hvor berømtheder og kendte samles til filmfestivalen, lad dig indhylle i Monte Carlos pragt, eller gør holdt i Monaco.  

 

Tag en pause fra livets travlhed, oplev den afslappede atmosfære og de mange perler, og forkæl dig selv med en afslappende ferie i Nice. 

Nice har kilometervis af kystlinje men byder på meget mere end blot strandferie. Nice har masser af historie, kultur og lækker mad

 

Gå en tur langs Promenade des Anglais, som er den mest berømte gade ved havpromenaden i Nice...

Læs mere Læs mindre

Sejl direkte fra Rosslare til Cherbourg

Nyd en tur til Frankrig

Fra 1945 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Sejl direkte fra Rosslare til Cherbourg

Nyd en tur til Frankrig

Fra 1945 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.