Tag færgen til Holland, så begynder eventyret!

Et hollandsk eventyr

 

Holland er berømt for sin kunst, sine kanaler og solsikker, og har så meget at byde på, når du besøger landet. Det er relativt lille, og du kan opleve livlige byer fyldt med lækker mad og kultur, eller du kan komme ud i naturen og se betagende landskaber, alt sammen inden for en to-timers rejseafstand.

 

Holland er rig på kunst og har nogle af de største kunstmuseer i verden. Lige meget hvilken stilart du kan lide og om den er klassisk eller moderne, så finder du den i Holland. Se nogle af Vincent van Goghs ikoniske malerier på Van Gogh-museet, og lær om kunstneren, hvis arv har inspireret flere generationer. Rijksmuseum Amsterdam er det primære nationalmuseum og udstiller Hollands kunst og historie fra middelalderen til nutiden. Blandt udstillingerne kan du se mesterværker som Rembrandt van Rijns “Nattevagten” og Johannes Vermeers “ Mælkepigen”. Et godt råd: Køb din billet online før dit besøg, så du ikke behøver at bruge tid på at stå i kø, og kan bruge mere tid på at nyde kunsten!

 

Oplev en af Europas mest berømte forfatteres verden og se Anne Frank Museum, hvor hendes inspirerende historie fortælles gennem fotos, videoer og originale genstande fra den pågældende periode.

 

Tag en pause fra museerne, og hyg dig med lidt shopping, uanset om det er i storbyen  AmsterdamRotterdam eller Arnhem, som har modebutikker, der passer til enhver smag og - vigtigst af alt - ethvert budget! De fleste butikker i Arnhem er åbne hver første søndag i måneden. Tag til Modekwartier (også kendt som modekvarteret), og opdag en guldgrube af butikker fyldt med mode og tilbehør.

 

Tag på eventyr i forlystelsesparken Efteling. Denne eventyrinspirerede park, der er perfekt til alle aldre, har budt besøgende velkomne til dens “Verden af vidundere” siden 1952 og har siden udviklet sig til en moderne forlystelsespark.

 

For madelskerne tilbyder hver by fantastiske restauranter og spiseoplevelser med et væld af lækre smagsoplevelser. I Haag ligger Callas en Michelin-restaurant, der serverer enestående mad. Hvis det skal gå hurtigere, så prøv kroketter fra en salgsautomat! Ja, det er rigtigt. Smut ind i enhver Febo, som er et fastfood-franchise, og forkæl dig selv med en varm snack fra en salgsautomat! Og husk også at prøve en Oliebolle, som er friturestegte, søde dumplings med frugt og drysset i flormelis. Så lækkert!

 

Hvis du vil skrue ned for tempoet, kan du opleve nogle af de betagende nationalparker, som Holland har at byde på. Dunes of Loon og Drunen Nationalpark består af sandklitter og er den største sandbanke i Vesteuropa og hjemsted for forskellige dyre- og plantearter, der blomstrer i det unikke miljø. Mød med de lokale beboere i Meinweg Nationalpark, som er hjemsted for mere end 100 arter af fugle, firben, rådyr og sommerfugle i utallige farver. For dem, der er på udkig efter noget lidt hurtigere, kan du prøve at kitesurfe i Terschelling eller sejle i Friesland.

 

Og med et fladt landskab og korte afstande findes der ikke nogen bedre måde at udforske Holland på, end på to hjul. Man kan finde steder at leje cykler i hele landet.

 

De majestætiske vindmøller i Kinderdijk ikke langt fra  Rotterdam og Dordrecht (Hollands ældste by), er et fantastisk syn. Her kan man se, hvordan hollænderne har styret vandet i over 1000 år. Det er en stor oplevelse!

 

Bestil en tur til Holland i dag og oplev historien, kulturen og de mange forskellige by- og naturoplevelser, som landet har at byde på. 

Et hollandsk eventyr

 

Holland er berømt for sin kunst, sine kanaler og solsikker, og har så meget at byde på, når du besøger landet. Det er relativt lille, og du kan opleve livlige byer fyldt med lækker mad...

Læs mere Læs mindre

Rejs med Stena Line

Nyd en rejse til Holland

Fra 757 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Holland

Vores havn i Hoek van Holland ligger på den hollandske vestkyst, en kort køretur fra Rotterdam (30 km), Haag (20 km) og Amsterdam (85 km).

Valgte destinationer

Rejs med Stena Line

Nyd en rejse til Holland

Fra 757 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.