Haag

Et kongeligt eventyr venter forude!

 

Der er meget mere i Haag end politik. Vidste du, at det faktisk er den eneste hollandske by med en strand på kysten ud mod Nordsøen? Nyd det travle byliv med kunst, kultur og designerbutikker, inden du tager på en 20 minutters tur med sporvogn og føler havbrisen på stranden ved Scheveningen.

 

På samme måde som i Amsterdam er Haag fuld af fantastiske kunstgallerier og museer. Mauritshuis er måske et lille museum, men der er masser at se, blandt andet det ikoniske maleri ‘Pige med perleørering’ af Johannes Vermeer. ‘Escher på slottet’ er en permanent udstilling i kongefamiliens tidligere palads. Udstillingen er hjemsted for værker af den optiske illusionist Maurits Cornelis Escher, og som en del af museumsoplevelsen kan du endda skabe din egen optiske illusion! Du kan nemt komme til at glemme tiden, når du besøger Kunstmuseum Den Haag, der rummer verdens største Mondrian-samling, syv tidstypiske værelser, moderne kunst af Claude Monet og Pablo Picasso, plus meget mere.

 

Der er ikke mangel på shoppingoplevelser i Haag. Kig forbi Denneweg og Frederitkstraat og gennemse et mekka af high street- og haute couture-butikker, før du belønner dig selv med en udsøgt madoplevelse på en af ​​Haags mange fantastiske restauranter. Gå en tur rundt i Hofkwartier, og find en skattekiste af gyder fyldt med skønne butikker og dejlige kulinariske oplevelser.

 

Ingen tur til Haag er komplet uden at få set Fredspaladset, som er en af de mest fotograferede bygninger i byen. Den Internationale Domstol og Den Permanente Voldgiftsret er blot to af de institutioner, der holder til i bygningen. Du kan bestille en guidet tur og lære om dens historie og arkitektur. Et godt tip – guidede ture er kun tilgængelige i udvalgte weekender, så tjek på forhånd, når du planlægger et besøg.

 

Med over 500 boder er Haag-markedet det største udendørs marked i Europa, og du kan finde mad, blomster, tøj, computertilbehør og meget andet der.

 

Som mange andre hollandske byer har Haag også kanaler. Tag med på en bådtur, eller lej en båd og sejl rundt på egen hånd. Er man så heldig at besøge byen i august, kan man også opleve den årlige festival Jazz in the Canal. Her spiller musikere på scener langs vandet og på pontoner i kanalerne.

 

En af de bedste ting ved Haag er bekvemmeligheden ved at kunne opleve både by- og strandstemning på én dag. I kort afstand fra byen ligger stranden Scheveningen, hvor man kan nyde en rolig gåtur langs stranden og på molen eller prøve kræfter med surfing og ziplining. 

 

Oplev det magiske Holland på en time, når du besøger Madurodam, en interaktiv forlystelsespark med betagende miniaturekopier af berømte bygninger, vindmøller, blomstermarker og andre attraktioner. En anden forlystelsespark er Drievliet, hvor hele familien kan blive underholdt med shows og attraktioner. Et godt tip – Drievliet har uregelmæssige åbningstider, så sørg for at tjekke åbningstiderne, når du planlægger en tur.

 

Rund en travl dag i Haag af med et besøg i Haag-tårnet. Det er en af de højeste bygninger i byen. Forkæl dig selv med en drink efter eget valg i Skybar (som ligger på 40. etage) og nyd den storslåede panoramaudsigt over byen.

 

Haag er en travl by med masser af aktiviteter, markeder og festivaler hele året rundt, så se hvad der er på programmet, når du planlægger dit besøg, så du ikke går glip af noget!

 

Det er en by, der er rig på kultur, historie og betagende oplevelser. Book en tur til Haag, og glæd dig til enestående kunst, arkitektur, storslåede landskaber og minder, der vil vare hele livet! 

Et kongeligt eventyr venter forude!

 

Der er meget mere i Haag end politik. Vidste du, at det faktisk er den eneste hollandske by med en strand på kysten ud mod Nordsøen? Nyd det travle byliv med kunst, kultur og...

Læs mere Læs mindre

Rejs med Stena Line

Nyd en rejse til Holland

Fra 757 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Billede af overnatningsstedet

Mercure City Den Haag Central Hotel

Billede af overnatningsstedet

Best Western Plus Plaza Den Haag City Center

Billede af overnatningsstedet

De Salon van Fagel

Billede af overnatningsstedet

Novotel Den Haag City Centre

Billede af overnatningsstedet

La Paulowna Boutique Hotel

Billede af overnatningsstedet

Hotel Des Indes

Billede af overnatningsstedet

The Velvet Lodge

Billede af overnatningsstedet

Paleis Hotel

Billede af overnatningsstedet

Carlton Ambassador Hotel

Billede af overnatningsstedet

Park Centraal Den Haag, part of Sircle Collection

Rejs med Stena Line

Nyd en rejse til Holland

Fra 757 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.