Se mere og oplev mere med færge til Irland!

Hvor en varm velkomst venter…

 

Irland, kendt som "Emerald Isle", er et at de skønneste steder i Europa. Et land pakket med historie og legender. Ligegyldigt hvilket tempo, du foretrækker at nyde livet i, så har Irland noget for alle. Oplev de travle kosmopolitiske byer, Dublin og Galway, og lær om nogle af litteraturen og musikkens mest indflydelsesrige karakterer, mens du nyder den berømte, varme irske gæstfrihed.

 

Dublin, Irlands hovedstad er et mekka af aktivitet og kultur. Oplev det kendte kvarter Tempel Bar, som er en af de mest populære turistdestinationer i byen. Tæt pakket med spændende forretninger, cafeer og traditionelle barer, et opladt sted at opleve for alle besøgende.

 

Forkæl dig selv med en pint af det sorte, og nyd en tur i det verdensberømte Guinness-varehus. Lær Guinness’ historie før du nyder en pint i Gravity Bar, der har en 360° udsigt over byen. Rygtet siger, at Guinness smager endnu bedre på irsk jord, og hvad med at tage det et skridt videre og nyde en pint med din egen selfie trykt på toppen? Se, dét er et minde!

 

For litteraturelskere, hvorfor ikke tage et smut forbi Trinity College Dublin og se den berømte Book of Kells Exhibition. Manuskriptet fra det 9. århundrede, der dokumenterer de fire evangelier om Jesus Kristus liv, Book of Kells er Irlands største kulturskat, og verdens mest kendte middelaldermanuskript. Udstillingen inkluderer også adgang til Long Room, som er et af verdens smukkeste biblioteker - hjem til 200.000 af Trinity College’s ældste bøger!

 

Forlad Dublins travlhed og rejs længere væk for at se Irlands grønne landskaber, som strækker sig milevidt. Få fantastiske minder i County Clare og nyd den betagende udsigt ved Cliffs of Moher, få et forfriskende sprøjt på Wild Atlantic Way og se udsigten over Aran Islands. 

 

Tag på rundtur til de mange borge og slotte. Nyd det majestætiske syn af King John’s Castle i Limerick, Kilkenny Castle og prøv en falkejagt ved Ashford Castle og styr en falk som en professionel! Besøg Blarney Castle og kys Blarney-stenen, hvilket giver dig “gift of the gab” – det er måske brugbart!

 

Besøg Belfast i Nordirland og lær historien om verdens mest kendte skib, når du besøger Titanic Belfast, eller hop ind i en sort taxa, og kom på rundtur i byen, før du stiller sulten med et lækkert måltid på en af de mange restauranter.  Hvad med at pakke bilen og køre en episk tur langs Causeway Coast og se, hvor mange lokationer fra “Game of Thrones”, du kan spotte? Eller hvis du føler dig virkelig modig, hvorfor så ikke begive dig over Carrick-A-Rede rebbroen, der spænder sig 30 meter over klipper og ikke er for sarte sjæle! 

 

Irland er ikke blot pakket med kultur, historie og smukke seværdigheder, der er et væld af madoplevelser, du kan nyde. Ligegyldigt hvad du har smag for, er der et væld af restauranter og caféer.

 

Og shoppingen! Fra eksklusive kæder til uafhængige butikker, der er masser af diamanter at finde, spar penge og drag fordel af de store besparelser i Kildare Village, som er pakket med designerbrands til fantastiske priser. 

 

Det perfekte land at besøge på alle tidspunkter af året, besøg Irland og få en uforglemmelig ferie, pakket med minder og masser af nye steder at udforske.

Hvor en varm velkomst venter…

 

Irland, kendt som "Emerald Isle", er et at de skønneste steder i Europa. Et land pakket med historie og legender. Ligegyldigt hvilket tempo, du foretrækker at nyde livet i, så har Irland noget for...

Læs mere Læs mindre

Vælg mellem fem ruter

Nyd en tur til Irland

Fra 1450 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Belfast Havn (VT4) har en praktisk beliggenhed tæt på motorvejsnetværket ved afkørsel 1 på motorvej M2, hvorfra der er nem forbindelse til og fra centrum af Belfast og resten af Irland.

Belfast Havn (VT2) ligger bekvemt tæt på motorvejsnetværket ved afkørsel 1 på motorvej M2 (Fortwilliam-rundkørslen), så det er nemt at komme til og fra alle dele af Irland.

Dublins havn er et specialbygget anlæg til Stena Lines superfærger. Stena Lines færgeterminal i Dublin ligger 6 km øst for Dublins centrum. Omfattende skiltning på alle hovedveje, der fører til havnen, giver tydelige kørselsvejledninger.

Rosslare Europort ligger for enden af ​​N25 i Rosslare havn og er tydeligt markeret på alle vejskilte, der fører til havnen. Havnen ligger 20 minutter fra Wexford, 1 time og 20 minutter fra Waterford, 1 time og 45 minutter fra Kilkenny, 2 timer og 15 minutter fra Dublin og 3 timer fra Cork.

 

Rosslare er en lille landsby med et supermarked, bank, hoteller, pensionater, pubber og restauranter.

Valgte destinationer

Vælg mellem fem ruter

Nyd en tur til Irland

Fra 1450 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.