Polen med færge – lad din bilferie begynde!

Et anderledes sted!

 

Det officielle navn er Republikken Polen, og dette smukke land er hjemsted for et væld af byer, forskelligartede landskaber og havområder. Her får du en af ​​de varmeste velkomster i hele Europa. Sejl med os fra Karlskrona i Sverige, og Gdynia er dit første stop på en bilferie, der helt sikkert bliver episk…

 

Polen er uovertruffen hvad angår naturskønne ruter. Uanset om du foretrækker at køre i bil eller kan lide at vandre, har du hundredvis af kilometer med kystlinje at udforske, og det omfatter nogle af de mest spektakulære strande i verden. Gdynia er et populært turistområde om sommeren og har en af ​​de bedste strande i landet.

 

Og selvom Polen ofte betragtes som et fladt land, har det sin andel af bjergkæder, herunder Tatra, Karpaterne, Sudet Bieszczady og Świętokrzyskie. Tatra, den mest kendte, strækker sig over Polen og Slovakiet, og den højeste top er Gerlach. Byen Zakopane ligger ved foden af ​​bjergene i det sydlige Polen og er det mest populære feriested om sommeren blandt klatrere og vandrere og om vinteren blandt skiløbere og snowboardere. Herfra kan du komme til Kasprowy Wierch og Gubałówka med svævebane og kabelbane. Zakopane er også kendt for sin unikke arkitektur, smukke træhytter, der alle hovedsageligt er bygget i begyndelsen af det ​​forrige århundrede, og et utroligt marked, hvor du kan smage regionale retter.

 

Du bliver måske overrasket over at høre, at Polen har den eneste ørken i Centraleuropa. Błędów-ørkenen, mellem Kraków og Katowice, er kendt som det polske Sahara. Her kan du ride, tage en vandretur eller blot tage nogle billeder. Der er informative stier, picnic-områder og udsigtstårne, hvorfra du kan tage det perfekte billede.

 

Polen har også ikke mindre end 16 verdensarvssteder, hvoraf nogle findes i Kraków, Warszawa, Wieliczka og Bialowieza-skoven. Når de er i Polen, valfarter mange mennesker også til Auschwitz-Birkenau, et levende mindesmærke og museum af interesse for historikere, humanister og alle, der ønsker at få en bedre forståelse af efterkrigstidens Europa og verden som helhed. 

 

Polen er også hjemsted for et af de største slotte i verden, Malbork Slot, som ikke er langt fra Gdansk og er endnu et af Polens UNESCO-verdensarvssteder.

 

Der er også mange vidunderlige byer at opdage på din bilferie i Polen. Alle er hjemsted for slående arkitektur og travle bytorve, men hver by byder på en forskellig smag af Polen. I dag er Warszawa en vidtstrakt metropol, hvor polsk kultur blandes med globale indflydelser for at tilbyde det bedste fra alle verdener. Det er Polens største by, og alligevel vil du elske freden i den gamle bydel med dens kirke og slot.

 

Madelskere vil elske at udforske Polens meget anderledes køkken. Det er hjemmelavet mad med et kalorie-twist! Rige og kødfulde polske delikatesser omfatter Pierogi-dumplings, Bigos-gryderet, Kielbasa-pølse, Oscypek-rygeost og Paczki, polske donuts. Du vil også opdage, at i Polen er det virkelig billigt at spise ude, shoppe og overnatte, en zloty rækker langt! 

Et anderledes sted!

 

Det officielle navn er Republikken Polen, og dette smukke land er hjemsted for et væld af byer, forskelligartede landskaber og havområder. Her får du en af ​​de varmeste velkomster i hele Europa. Sejl med os fra...

Læs mere Læs mindre

Rejs med Stena Line

Nyd en tur til Polen

Fra 629 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Poland

Stena Lines havn i Gdynia ligger i den nordøstlige del af Polen ca. 40 km nord for Gdańsk. Havnen kan nemt nås fra motorvej S6 og har gode forbindelser med offentlig transport.

Valgte destinationer

Rejs med Stena Line

Nyd en tur til Polen

Fra 629 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.