Find Pris & Book

en afslappende søfartstad for hele familien


kiel havn
Kiel

Kiel er hovedstaden i Schleswig-Holstein-området og byder på både strand og havn. Kiel var i mange år en virkelig vigtig skibsværft- og søfartsby. I dag er byen præget af mange studerende, afslappet livsstil og storbyliv. 

bryggeri
Kieler Brauerei

Kiel Brauerei er et tidligere klosterbryggeri med gamle aner. Her brygger de stadig deres egen mørk øl efter de gamle opskrifter og serverer det med tysk husmandskost af den bedste slags! Gå ikke glip af en rundvisning i det gamle kloster, en smagsprøve på øllen og et ølbrygger-diplom.

golf
Golf

På Golf- und Landclub Gut Uhlenhorst, lige udenfor Kiel, kan du spille golf i naturskønne omgivelser med havudsigt og et hyggeligt klubhus. Der er en 18-hullers golfbane og en 9-hullers bane - begge baner er åbne hele året!

 

gut-uhlenhorst.de »

dyrepark
Gettorf Zoo

Kom og se lemurer, aber og andre eksotiske dyrearter i Gettorf Zoo. I fugle-hallen kan du møde kaka-duer og ara-papegøjer, som kan blive helt op til 75 år i fangenskab! Blandt kaktusserne og palmerne i parken, er det næsten svært at tro, at du befinder dig i Tyskland. 

 

tierparkgettorf.de »

shopping
Citti-Markt & Citti-Park

Citti-Markt er Kiels gigantiske supermarked med over 80.000 varer på 12.5000 m2. Her finder du alt fra fisk, til ost, frugt og grønt og over 2000 slags vin og meget meget mere. Du kan også besøge Citti-Park, hvor du finder omkring 80 specialbutikker, som eksempelvis H&M, Media Markt, Inter Sport, Toys'r'us og mange cafeer og restauranter.  God shopping!