Find Pris & Book

Tag Trelleborg-Rostock

Byen byder på maritim hygge, lækker mad, shopping og et godt natteliv


rostock
Rostock

Mecklenburg-Vorpommerns største by, Rostock, er en by fuld af både sjæl og personlighed. Du kommer nemt hertil med færgen Trelleborg - Rostock. Her kan du slentre rundt i gaderne og nyde den dejlige og maritime atmosfære. På trods af byens størrelse, er her et rigt natteliv, som ses på både barer, klubber og de mange steder med udendørs spisning.

shopping
Shopping

Rostock er en fantastisk shopping by. Tag hinanden under armen og spadser fra Doberander Place til Neuen Markt og fra Universitetspladsen til havnen med sine hyggelige gågader såsom Kröperliner Strasse. Her finder du mange spændende og hyggelige butikker med masser af fristelser.

rostock
Restauranter

I området omkring Kröpeliner Tor Vorstad i Rostock finder du mange hyggelige restauranter, barer og caféer. Tag en pause her og få en kølig drink eller kom om aftenen og nyd en god middag i godt selskab.

warnemunde
Warnemünde

Tag en tur til Warnemünde med det traditionelle havbad, farverige boder, små butikker og populære restauranter og caféer, hvor du kan få lækker mad og drikke.

mariakirken
Mariakirken

Besøg den middelalderlige kirke Maria og se dets astronomiske ur fra 1472. Det middelalderlige ur er den eneste i sin art, der stadig er i drift med sit originale urværk.

løve
Rostock Zoo

I Rostock Zoo kan du møde 1700 forskellige dyr fordelt på 250 forskellige arter fra hele verden. Du kan se alt fra løver og jaguarer til små hyggelige dyr, som du kan klappe.

molen
Graal Muritz Pier

Tag en tur ud af den 350 meter lange mole i Graal - Müritz. Om aftenen bruges molen ofte af landsbyens fiskere, og i løbet af dagen kan du hoppe på en færge og udforske Østersøen mere. I juli hvert år finder Seebrückenfest-festivalen sted, hvor du fejrer åbningen af molen med fyrværkeri.