Velkommen til Liseberg – en verden af oplevelser

Hos Liseberg venter eventyr, fælles glæder og mindeværdige oplevelser. Med spænding i Liseberg Park, blandt søde drømme og kuriositeter på Liseberg Grand Curiosa Hotel eller på en af de naturskønne campingpladser – hjertelig velkommen til dig!

 

Candyfloss, latter og masser af svimlende forlystelser

 

Hos Liseberg Park er der masser af fantasi, men oplevelserne er ægte. Her venter alt fra spændende attraktioner og koncertoplevelser på sommeraftenerne til hårrejsende Halloween-fejringer og en magisk atmosfære i den funklende vinterpark. Og uanset hvornår på året du kommer på besøg, så bliver det en oplevelse at huske. I lang tid!

 

Overnat hos Liseberg

 

Land blødt efter en fuld dag med hvirvler, latter og oplevelser. Og vågn til en ny dag fyldt med eventyr. Eller lad dit ophold blive en del af oplevelsen! Liseberg tilbyder flere typer overnatningssteder, der har åbent året rundt. Fra hotelmagi på Liseberg Grand Curiosa Hotel til det naturskønne Liseberg Village med hytter, camping, B&Bs og hostels, eller Liseberg Camping Askim Strand lige ved havet. Vælg den overnatning, der bedst passer dig og dit selskab!

Oplev Liseberg Park denne sommer

Oplev alt fra betagende forlystelser og søde karruseller, der kilder i de mindstes maver, til magiske livekoncerter, snurrende chokoladehjul, god mad og drikke, hundredetusindvis af blomster – og selvfølgelig masser af nuttede kaniner. Hos Liseberg er der masser af fantasi, men oplevelserne er ægte. Så kom og slip glæden og magien løs sammen med dine kære.

Nyd en rejse til Sverige

Fra 689 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

 


Ophold midt i magien på Liseberg Grand Curiosa Hotel

Træd ind gennem dørene på et hotel, der vækker både nysgerrighed og eventyrlyst. Her venter kuriositeter og vidundere i hvert hjørne. Og her falder du i søvn blandt skyerne og vågner op med den funklende Liseberg Park lige udenfor.

 

På Liseberg Grand Curiosa Hotel er der meget at opdage for alle aldre. Hotelværelser til drømmesøvn, kulinariske oplevelser fra nær og fjern og dejlige fikaer. Indendørs ponykarrusel? Og en rutsjebane ned til receptionen? Jamen, selvfølgelig!

 

Book dit eventyr!

 

Lad ikke søvnen forstyrre

 

På Liseberg Grand Curiosa Hotel er der værelser til både små grupper og store familier. Og "grand" er det mindste, du kan forvente, når du åbner dørene til dit kommende ophold. Her venter kloge elementer, fantasi og en svaghed for magi og flair. Og vigtigst af alt, fornøjelsen ved at sove godt.

 

Hotellens restauranter

 

Ingen dag er ens. Og det samme gælder for hotellets restauranter. Bland et stykke nysgerrighed med et strejf af sjov, og vupti! En livsnyderes drøm lander på din tallerken, alt sammen modigt kombineret med smag fra nær og fjern. God appetit!

 

Mei Rose Rooftop Bar & Bistro

 

På Gøteborgs mest farverige tagterrasse møder du forstærkede smagsoplevelser, som er værd at huske. Tag med os på en rejse gennem Hongkongs neonoplyste gyder, autentiske kinesiske smagsoplevelser og farverig kulinarisk kunst. Forbered dig på en smagseksplosion fra første bid. Alt dette med udsigt over byen og den funklende Liseberg Park.

 

Café Agnes

 

Velkommen til Café Agnes – familiebaren i hjertet af hotellet. Her serveres både fika til dem med en sød tand og aftensmad til de mere sultne. Og det er let at nyde. Træd bare op til det velassorterede kagefad og lad dig friste. Vælg mellem overdådige is, luftige kager og sprøde småkager. Eller bestil gerne noget mere mættende, hvis du bliver sulten. De, der bliver trætte af at sidde stille og slappe af, kan let tage et par runder på Ponykarrusellen.

 

Saluhallen

 

Dette er restauranten, der har det hele. Side om side i lange rækker venter retter fra nær og fjern – for enhver smag. Vælg alt, hvad du har lyst til at smage på, og tag så meget, du vil. Tag lidt mere af det, der smager bedst! God fornøjelse. Og tag så lidt mere. Kom med på en kulinarisk rejse og lad hele verden lande på din tallerken.

 

Morgenmad i Saluhallen

 

I Saluhallen venter alt, du kunne ønske dig fra en hotelmorgenmad. Og lidt mere til! Her kan du starte dagen på bedste vis. Velkommen til din drømmemorgenmad!

 

Compagniet

 

På Compagniet er du midt i det hele – med folkemængden uden for vinduerne og udsøgte drinks på menuen. Her kan du nyde både klassiske cocktails og farverige drinks såvel som øl, vin og snacks. Dette er det perfekte tilflugtssted for et øjebliks afslapning.

Campingpladser, hytter og hostels

Tæt på både Liseberg og Gøteborg Centrum ligger Liseberg Village med hytter, Bed & Breakfasts, camping og hostels. Liseberg Village er åbent året rundt. Under sommermånederne er Liseberg Camping Askim Strand også åben. Her bor du tæt på havet på camping eller hostels.

 

Liseberg Village – i midten af naturen

 

I Liseberg Village får du det bedste af to verdener – en naturskøn beliggenhed og blot 10 minutter fra Liseberg Park. Liseberg Village er åbent året rundt og er et moderne anlæg til campingvogne, autocampere og telte. Her kan du også finde B&B'er, hytter og hostels.

 

Liseberg Camping Askim Strand

 

Overnat med det glitrende Vesterhav som din nærmeste nabo, blot 15 minutter fra Gøteborg. Tæt på saltvandet på den familievenlige badestrand Askimsbadet. Bo i campingvogn, autocamper, telt eller hostel.

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.