Find Pris & Book

Storbyferie i Oslo

Der er mange gode oplevelser i Oslo - en storby, der både er historisk og hyggelig


Oslo
Historisk og trendy

Der er en hyggelig og hjemlig atmosfære i den norske hovedstad, og du vil hurtigt føle dig hjemme i byen, der ligger smukt placeret ved fjorden.

Oslo er en helt unik storby med masser af kultur og smukke, spændende steder som Vigelandsparken med sine flere end 200 skulpturer, Vikingemuseet, Munch Museet, Akershusfæstnigen, kongeslottet og Den Norske Opera og Ballet, der ligger helt ned til Oslofjorden og er et af verdens mest prestigefyldte operahuse.

Fra Holmenkollen, der er kendt over hele verden og Norges mest besøgte turistattraktion, har du en fantastisk udsigt over byen, og et besøg her er en helt speciel oplevelse – både med og uden ski.

Shopping i verdensklasse

Oslos store, flotte indkøbsgade, Karl Johan, byder på en skøn blanding af kendte mærkevarekæder og designbutikker med et mere eksklusivt udvalg. Går du ned af de mange sidegader, vil du finde sjove specialbutikker med unikke varer.

Skal det hele være samlet under samme tag, hedder byens største shoppingcenter Oslo City, og her kan du handle løs i de mere end 90 forskellige butikker og spisesteder.

Læs mere

Sightseeing i Oslo

Tag på en guidet tur i Oslo og vær sikker på, at du får besøgt nogle af de mest fantastiske steder i Oslo som fx Vigelandsparken og Holmenkollen. Der er et stort udvalg af forskellige guidede ture, som du kan vælge mellem.

Oslo byder på mange forskellige kulturoplevelser, og der er noget for enhver smag. Hvis du tager på en guidet tur, kan du være sikker på at få detaljerne med. 

Læs mere

Dét skal du opleve

Museer, seværdigheder, parker - i Oslo finder du oplevelser for både børn og voksne, fx:


  • Operahuset
  • Kon-Ti-Ki-museet
  • Holmenkollen

Vi har samlet vores top 10 over det, du skal se!

Se PDF

Oslo sommerpark

Leg og udfordringer i den store klatrepark, kanoroning og paddleboards i søen samt rolige eller actionfyldte cykelture.

Der er noget for enhver smag i Oslo sommerpark, og både børn og voksne kan boltre sig og prøve kræfter med nye aktiviteter.

Læs mere

Lav kurs i Norge!

Den norske krone er historisk lav. Alene på kursen sparer du lige nu 20 % omregnet til danske kroner. Oslo er ikke så dyrt, som du tror - og du kan finde gode tilbud på færgen også, hvor du tilmed sparer kursen.

Læs mere

Spis billigt og godt

Fiskerestaurant, vietnamesisk, indisk, mexicansk eller traditionelle norske retter? Der er masser af gode spisesteder i Oslo - og du kan endda få nogle fantastiske madoplevelser for få penge. Se anmelderens favoritter.

Find billig restaurant

Børnenes Oslo

Sjove forlystelser og hyggelige parker, friluftsbad, legepladser, stort børnekunstmuseum og en reptilpark med spændende krybende og kravlende dyr at kigge på. Uanset vejr og årstid byder Oslo på masser af sjove oplevelser for både børn og voksne.

Læs mere

Kulturoplevelser

Koncerter, opera, museer og markeder. Du finder det hele i Oslo. Det smukke operahus er et besøg værd, og Vigelandsparken med sine smukke skulpturer lokker især på de lune dage om foråret og sommeren. Ved Akerhus Fæstningen kan du udforske byens historie.

Læs mere

Oplev Oslo som skihopperne!

Oplev suset som en ægte skihopper! Svævebanen "Kollensvevet" fører dig fra bakkens top og ned til bunden. Selve linen er 361 meter lang med en højdeforskel på 107,5 meter - og udsigten over Oslo er byens bedste!

Læs mere

Oslo-passet
Oslo Pass - Fri entré og fordele

Køb Oslo Passet og få gratis adgang til mere end 30 museer og attraktioner, gratis offentlig transport, rabatter på sightseeing og tilbud i restauranter og butikker og meget mere.

Du får rabat, hvis du køber dit Oslo pas igennem Stena Line samtidig med din færgebillet!


Blandt de gratis attraktioner kan nævnes:


  • Akerhus Fæstningen
  • Norsk Folkemuseum
  • Munch Museum
  • Nobel Fredscenter
  • Holmenkollen

Læs mere og køb dit kort med rabat!

Norsk naturferie

Mægtige fjelde, smukke fjorde, brusende elve og store skove. Nyd en ferie i den norske natur.

Læs mere

Aktiv ferie

Vild med MTB, kanosejlads, rafting og andre aktiviteter? Prøv en sjov aktiv ferie - det er sundt for krop og sjæl!

Læs mere

Rundture med bil

Høje fjelde, storbyer, shopping eller skærgårdsidyl? Vi har en bilrundtur, der passer til dig!

Læs mere

Børneferie

Sjov, leg og gode oplevelser med hele familien. Find forslag til sjove steder for børn.

Læs mere

Skønne Göteborg

Lækre smagsoplevelser, shopping, kultur, historie og hygge. Göteborg er både smuk og spændende.

Læs mere

Oplev Stockholm

Byen emmer af hygge, kultur, atmosfære og skønhed. Sveriges hovedstad er altid et besøg værd!

Læs mere