Tromsø

Gå gennem et arktisk eventyrland.

 

Tromsø er ikke udkanten af verden, men det kan bestemt føles sådan. Det ligger i polarcirklen lige ved det norske fastland og er et sted, hvor et summende socialt liv møder fængslende natur. Det skal opleves, før man tror på det. Det er virkelig Norge, som du har drømt om det. 

 

Mange strømmer til Tromsø for at opleve nordlyset på et af de absolut bedste steder i verden at se det. Gå på opdagelse efter Lady Aurora selv eller jagt lysene med en lokal guide. Foretrækker du dagslyset? I sommermånederne er den såkaldte arktiske hovedstad også hjemsted for et andet utroligt fænomen: Midnatssolen, som gør det nemt at blive sent ude og udforske området.

 

Byen, der er let at finde rundt i, summer positivt af charme og energi. Tjek hovedgaden, Storgata, som er fyldt med butikker, barer, restauranter og natklubber. Tag plads på en af Tromsøs mange restauranter og nyd lækker og unik mad lavet med friske råvarer fra Arktis, herunder grillet tørfisk, rensdyrhøjreb eller, hvis du føler dig særlig modig, mågeæg.

 

Se det hele oppefra ved at tage en svævebane 421 meter op til Storsteinen, hvor du har panoramaudsigt over Tromsø og de omkringliggende øer, bjerge og fjorde. Besøg så de mange attraktioner i byen. Nordnorsk vitensenter er landets største planetarium og tilbyder indsigt i nordlysets videnskab, historie og mytologi. For kunstelskere er samtidskunsten i Tromsø Kunstforening et must: Det er den ældste kunstinstitution i Nordnorge.

 

Tag på familieeventyr og lær om det arktiske dyreliv og mød arktiske dyr i Polaria-akvariet. Få så pusten taget fra dig ved Magic Ice, et fantastisk vinterlandskab bygget af tonsvis ren is. 

 

Da Tromsø ligger i hjertet af den arktiske vildmark, er der et væld af fantastisk natur og dyreliv at udforske. Reservér en hvalsafari for en chance for at se en pukkelhval eller spækhugger. Eller for en helt unik oplevelse kan du prøve at køre med hundeslæde eller tage på husky-tur for at opdage den nordnorske natur (og måske spotte rensdyr) i dit eget tempo.

 

Har du lyst til noget lidt mere udfordrende? Prøv en af de mange vandreture i og omkring Tromsø. Uanset om du søger noget familievenligt eller noget lidt mere udfordrende, er der hundredvis at vælge imellem. Et populært valg er Sherpatrappa (Sherpa-trappen), hvor en uovertruffen udsigt venter dem, der kan klare 1.200 skridt mod himlen. Eller reservér et af de mange eventyr, der tilbydes i hele regionen, som vil svøbe dig helt ind i den arktiske ånd, fra sejlture på fjorden til snescootersafari, samiske kulturelle ture, fiskeekspeditioner og endda rensdyrslædekørsel. 

 

Tromsø er en smule vildt, meget imødekommende og ulig alle andre steder, du nogensinde vil besøge. Der er virkelig magi i luften. At se det er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Gå gennem et arktisk eventyrland.

 

Tromsø er ikke udkanten af verden, men det kan bestemt føles sådan. Det ligger i polarcirklen lige ved det norske fastland og er et sted, hvor et summende socialt liv møder fængslende natur. Det...

Læs mere Læs mindre

Rejs via Gøteborg og Trelleborg

Besøg Tromsø

Fra 689 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Rejs via Gøteborg og Trelleborg

Besøg Tromsø

Fra 689 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.