Find Pris & Book

Ferie i Norge

Turen til Norge går via Sverige. Rejs med bilen, og opdag den smukke natur

I Norge er der masser at opdage! Unikke, klare fjorde og lange vandrestier, men også charmerende landsbyer og moderne storbyer. Vi giver dig de bedste rejsemål og tips om lokale delikatesser, du kan opleve undervejs.


Østlandet

Oplev det norske Østlandet med favoritbyen Olso og landets højeste bjerg, Galdhøpiggen, der ligger 2.469 meter over havets overflade i Jotunheimen Nationalpark. Regionen præges af flotte kontraster, og det er nemt at komme rundt. Nyd de hyggelige kystbyer, og udforsk skove med rigt dyreliv.

Fjord Norge (Vestlandet)

Nyd den fantastiske natur med fjorde, store vandfald og stejle bjerge! Benyt lejligheden til at udforske nogle af de berømte fjorde med kajak. Det er også nemt at udforske regionen til fods, i bil eller på cykel via en kombination af moderne veje og ældre, charmerende postruter.

Sørlandet

Velkommen til Norges sommerdestination! Her kan du uden problemer kombinere sol og badning med et rigt kulturliv. Her finder man også de store Brufjellhålene, der blev dannet under istiden for 20.000 år siden. For dem, der ønsker en unik oplevelse, anbefaler vi at overnatte i en træhytte eller i Lindesnesfyret, som nu er blevet renoveret og tillader overnattende gæster.

Trøndelag

Trøndelag ligger i hjertet af Norge og er kendt som hele Norges hyggelige metropol med en afslappende atmosfære. Jazz er utrolig populært i regionen, og her kan man også opleve en meget smuk arkitektur, f.eks. Nidarosdomen (Nordens næststørste domkirke). Mad produceret i nærområdet er også vældig populært i Trøndelag, og vi anbefaler specielt at smage en af alle de forskellige delikatesseoste!

TEST NORSKE DELIKATESSER


Når du befinder dig i Norge, skal du selvfølgelig smage på de norske delikatesser!
MÆSK DIG I NORSKE DELIKATESSER

Nyd det norske køkken! I Norge laver man meget mad med lokale og økologiske råvarer. Desuden er landet et af verdens tre største kaffedrikkende lande. Hvis du er på udkig efter klassiske norske delikatesser, anbefaler vi fladbrød (norske tunnbröd), lefse (en tyndere variant af fladbrød) samt hjemmelavet syltetøj (hjemmelavet marmelade).