Find Pris & Book

Ferie med børn i Norge

Der er masser af sjov for børn i alle aldre

Norge er perfekt med børn - med alt fra legepladser og gratis aktiviteter til store naturparker får hele familien en god ferie.


Tag børnene med i TusenFryd - garanti for en sjov dag!

TusenFryd er Norges største forlystelsespark med over 30 forrygende attraktioner og masser af sjove spil, butikker og restauranter og andre spisesteder. Parken huser attraktioner for alle aldersgrupper, og byder på store og små rutsjebaner, karusseller, radiobiler og meget mere.

Der er også noget for de helt små, bl.a. de mange aktiviteter for de mindste, som er samlet i området Barnas Fryd og Frydskoven. Og om sommeren kan du få din badelyst styret i BadeFryd, som er en vandpark med pool og sjove vandrutsjebaner. 


Læs mere om TusenFryd

Ferie for børn i Norge - Frognerbadet
Glæd dig til sommer: Nyd en badedag i Oslo

Hop i de lækre pools, tag solbag eller få et adrenalinsus på vipperne. Frognerbadet er et udendørs friluftsbad, som er 25 grader varmt, og her kan alle komme hen og få en dejlig dukkert.

Læs mere om Frognerbadet og se åbningstider

Ferie for børn i Norge - Frognerparken
Frognerparken: Norges største legeplads

I Frognerparken nyder Oslos borgere at slappe af, jogge en tur, grille og hygge sig. Og her finder du også Norges største legeplads, Frognerborgen, hvor de mindste kan boltre sig.

Læs mere om Frognerparken

Ferie for børn i Norge - Oslo Reptilpark
Find nye krybende og kravlende venner

Farvestrålende kvælerslanger, giftige frøer, nuttede fugleedderkopper og spændende dværgkrokodiller. Oslo Reptilpark huser over 100 dyr, så der er masser af spændende, kriblende og krablende dyr at kigge på!  Du kan også opleve fodring hver tirsdag kl. 17, hvor slangerne får serveret mus, rotter og kaniner, og øglerne får insekter og grønt. 

Læs mere om Oslo Reptilpark

Ferie for børn i Norge - teknikmuseet
Slip børnene løs

Eksperimentér, udforsk og tryk på alle knapper. På Teknisk Museum må man røre ved alt - et eldorado for de teknologi-interesserede!

Læs om Teknisk Museum

Ferie for børn i Norge - Child planet
Child Planet - Legeland for børn

Boldrum, klatrebaner, legetårn, rutsjebane - og ikke mindst en kop kaffe og et hvil til forældrene. Alt det finder du på Child Planet, som du finder på 2 lokationer i Oslo.

Læs mere om Child Planet

Ferie for børn i Norge - barnekunstmuseet
Opdag børnekunstmuseet

Flotte malerier og skønne kunstværker - alt sammen udført af børn! Det internationale børnekunstmuseum i Oslo huser en samling af kunstværker af børn og unge fra over 180 lande.

Læs mere om Børnekunstmuseet

Ferie for børn i Norge - Oslo Sommerpark
Sjov og aktivitet i Oslo Sommerpark

Leg og udfordringer i klatreparken, actionfyldte cykelture eller kanoroning og paddleboards i sø. Der er noget for enhver smag i Oslo sommerpark, og både børn og voksne kan boltre sig og prøve kræfter med nye aktiviteter.

Læs mere om Oslo Sommerpark

Ferie for børn i Norge - Sognsvann
Gåture eller en dukkert i det fri

Når vejret er godt, er det her, de lokale tager hen og bader, tager sol eller udforsker området til fods. Der er mange handicapvenlige stier.

Læs mere om Sognsvann Søen

Ferie for børn i Norge
Mere sjov for børn i Oslo

Oslo har meget at byde på, og det er ikke kun for voksne! Der er mange andre muligheder og fornøjelser for dig, som rejser med børn til Oslo.

Find inspiration til flere aktiviteter og attraktioner

Skøn ferie i Hemsedal

Der findes et væld af aktiviteter for hele familien i Hemsedal!

Fra snorkling i elven, mountainbike-ruter, klatring, rafting og paragliding til vandring, golf og en tur i stolelift med den smukke udsigt. Hemsedal byder på den smukkeste natur og mange tilbud på hytter og andre overnatningsmuligheder, og der er helt sikkert også noget for jer!


Aktiv ferie med børn

Norge er den ideelle feriedestination - også med børn. Her er masser af muligheder, hvor I kommer ud i naturen og får rørt kroppen. Det er ikke bare sjovt og udfordrende – det er også sundt for både fysikken og sjælen.

Cykelture, rideture, vandreture, klatreture, sejlture - børnene vil elske den norske natur og vende hjem med gode og unikke minder.


sjov om bord
Ohøj... sjov for børn om bord

Færgen Stena Saga, der sejler til Norge, bliver i uge 40 2015 og uge 8 2016 omdannet til "Børnenes Båd".

Her finder du bl.a. Zita og Zotpiraterne, der laver aktiviteter og teaterforestillinger både dag og aften. Man kan også komme med på trylleskole på mange af dagsejladserne til Oslo.

Børnenes Oslo

I Oslo findes et væld af sjove aktiviteter og spændende oplevelser, som giver hele familien en mindeværdig ferieoplevelse. Besøg forlystelsesparken TusenFryd, gå på opdagelse på fæstningen Akershus, se rejebådene på havnen, lej en kano eller besøg dyrene på Bogstad Farm. Der er masser af spændende oplevelser for børnene i Oslo.