Find Pris & Book

aktiv ferie I HEMSEDAL

nyd FRILUFTSLIVET OG DEN ENESTÅENDE NORSKE NATUR SKANDINAVIENS ALPER - HEMSEDAL


Hemsedal er dejlig natur og sjove aktiviteter i ferien
HEMSEDAL - ET ELDORADO FRA ALLE, SOM ØNSKER EN AKTIV FERIE!

Lystfiskeri, klatring, fjeldvandring og golf. Dette er bare nogle af alle de aktiviteter, du kan prøve kræfter med i Hemsedal, som er kendt som "Skandinaviens Alper" - ikke mindst for sine gode skiaktiviteter. Men også sommerperioden er fantastisk i Hemsedals smukke landskab.

Der er en helt unik natur, som byder på masser af muligheder. I Hemsedal kan hele familien få en sjov og hyggelig ferie fyldt med aktiviteter, sjov og afslapning i naturen.

Hemsedalkortet

Alle gæster, der bor på hoteller, lejligheder eller hytter i Hemsedal i to nætter eller mere i sommerperioden, får et gratis Hemsedalkort. Kortet udleveres på forskellige indkvarteringssteder eller i Velkomstcentret ved ankomsten. Med kortet får du masser af rabatter eller helt gratis adgang til udvalgte aktiviteter og seværdigheder - bl.a. 50% rabat på stoleliften i Hemsedal Skicenter eller indgang til wellness på Skogsted Hotell og meget mere!

Læs om Hemsedalkortet

Sommer i Hemsedal

Billeder siger mere end ord - og med en video kan du få et indblik i, hvordan det er at være der rigtigt. Der er masser af spændende aktiviteter at tage sig til i Hemsedal! Både børn og voksne vil helt sikkert finde en aktivitet, som passer til niveau og temperament. Sommer i Hemsedal er lig med sjov og lange dage med hele familien - eller med vennerne! Vandring, snorkling, klatring, fiskeri eller bare afslapning og hygge i naturen - du kan det hele i Hemsedal.

Se video

Nyhed: Mountain Cart

Vild med fart og sjov i naturen? Prøv de nye Mountain Carts, de første i Norge! Her kan du suse ned ad bjergene på en trehjulet cykel for voksne. Du behøver ingen forkundskaber.

Læs mere om Mountain Cart

Alt til en aktiv ferie

Fra snorkling i elven, mountainbike-ruter, klatring, rafting og paragliding - til vandring, golf og tur i stolelift med den smukke udsigt: Så er der helt sikkert også noget for jer!

Læs mere om Hemsedal

Hemsedal aktiv ferie
Aktiviteter for alle i Hemsedal

I fjeldene finder du mange muligheder for flotte vandre- og cykelture. Du kan prøve kræfter med klatring, ridning eller golf.

Hemsedal byder også på mange forskellige fiskemuligheder og er kendt for at have to af Norges bedste ørred-elve. Nogle af landets bedste fluefiskere holder til her. Hemsedal har 18 fjeldsøer og e elve, du kan fiske i, både med og uden flue. Du kan købe dit fiskekort på nettet.

Der er mange seværdigheder og muligheder for udflugter – f.eks. er der blot 1 times kørsel til verdens længste fjord, Sognefjorden. Her kan du tage en tur med båd, opleve Flåmsbanen og køre fra Aurdalen til Lærdalen. Der er noget for alle i Hemsedal!

Aktiv ferie

Vild med MTB, kanosejlads, rafting og andre aktiviteter? Prøv en sjov aktiv ferie - det er sundt for krop og sjæl!

Læs mere

Børneferie

Sjov, leg og gode oplevelser med hele familien. Find forslag til sjove steder for børn.

Læs mere

Camping

Smuk varieret natur, frisk luft og sommerhygge. Camping er frihed til at tage tingene i dit eget tempo.

Læs mere

Rundture med bil

Høje fjelde, storbyer, shopping eller skærgårdsidyl? Vi har en bilrundtur, der passer til dig!

Læs mere

Aktiv i Sverige

Cykling, kano, fiskeri og hygge i naturen. Tag på ferie med aktiviteter, der ryster familien sammen.

Læs mere

Svensk naturferie

Store skove, hyggelig skærgård og tid og ro til at være sammen. Nyd en ferie i den svenske natur.

Læs mere