Find Pris & Book

Spørgsmål FØR rejsen


Husdyr om bord

Må jeg tage min hund/kat med om bord på Stena Lines færger?


Generel information:
Det er vigtigt, at man som ejer selv gør personalet i check-in opmærksom på, at man medbringer hund/kat.
Det er gratis at medbringe husdyr på de af vores færger, der sejler fra Danmark. På øvrige ruter skal du holde øje med mulighed for at booke enten kahyt til husdyr (obligatorisk) eller anvist plads. På Kiel-Göteborg-ruten kan du booke kahyt med husdyr tilladt. På Hook von Holland-Harwich-ruten kan du booke plads til husdyr i bil eller bur - læs mere her.

For information om hestetransport kontaktes Fragtafdelingen på telefon 96 200 222.

Førerhunde er altid velkomne på alle vores fartøjer.


FREDERIKSHAVN-OSLO:

Stena Saga:
Hund og Kat: Det er obligatorisk at booke kahyt, når der medbringes husdyr. Vi har afsat 3 Standard 4-sengs kahytter m/vindue samt 3 stk. 2-sengs kahytter uden vindue til dette formål, og en kahyt af denne type (husdyr tilladt) skal vælges under booking. Der må max. være 3 dyr pr. kahyt. Der findes et eget separat lufteområde i umiddelbar nærhed af disse kahytter. Området er tilgængeligt fra kl. 20.00 - 23.00 og igen fra kl. 06.00 - 19.00. Er det nødvendigt at lufte sine dyr udenfor disse tider, skal man henvende sig ved Informationen på dæk 4. 

OBS! Det er ikke tilladt for dyr at opholde sig i de åbne offentlige områder om bord.


På dagsejlads skal husdyr forlade kahytten kl. 17. Dyrene skal herefter, af hensyn til evt. allergikere, opholde sig på bildækket i ejerens aflåste bil. Ejerne vil blive fulgt til bildækket af en fartøjsvagt. 

Rejser man uden køretøj, er det muligt at forblive i kahytten indtil ankomst i Frederikshavn og indtil kl. 17.00 før ankomst i Oslo. Efter kl. 17.00 kan dyrene opholde sig ude på dækket eller i det afmærkede område ved det bagerste trappehus på dæk 8.

Under overfarten er ejeren selv ansvarlig for dyrets trivsel.

Information om indførsel af husdyr til Norge kan fås hos Norges Turistråd - på telefon. 33 19 36 09.

OBS! Rejser du med dyr uden at melde dette ved booking eller vælger du en kahyt, som ikke er beregnet til dyr, tilkommer en ekstra omkostning på NOK 500,- som betales i Informationen om bord.


FREDERIKHAVN-GÖTEBORG:


Information om indførsel af husdyr til Sverige kan fås på denne hjemmeside: jordbruksverket.se
Det er ejerens ansvar, at alle papirer er bragt i orden, inden rejsen påbegyndes.

Stena Danica:
Hund og Kat: Tilladt i ejers bil. UNDTAGET maj, juni, juli og august, hvor det ikke, pga. varme, er forsvarligt at have dyr på dækket.

Under overfarten er ejeren selv ansvarlig for dyrets trivsel.

Dyr kan medbringes over landgangen året rundt, hvis der i forvejen er bestilt plads i hundeloungen. Findes på dæk 9. Husk at booke plads, når du foretager bestillingen.

Stena Jutlandica:
Hund og Kat: Tilladt i ejers bil hele året. Vi gør opmærksom på, at bilen i månederne juni, juli og august vil blive placeret på færgens åbne vogndæk. Under overfarten er ejeren selv ansvarlig for dyrets trivsel.

Dyr kan medbringes over landgangen året rundt, hvis der i forvejen er bestilt plads i hundeloungen. Findes på dæk 7. Husk at booke plads, når du foretager bestillingen.

Stena Vinga:
Hund og Kat: Tilladt i ejers bil hele året. Vi gør opmærksom på, at bilen i månederne juni, juli og august vil blive placeret på færgens åbne vogndæk. Under overfarten er ejeren selv ansvarlig for dyrets trivsel.

Dyr kan medbringes op på færgen året rundt. Husk at bestille plads, når du foretager bestillingen. Nærmere info om opholdssteder følger snarest!


GRENAA-VARBERG:


Stena Nautica:
Hund og Kat: Tilladt i ejers bil hele året. Under overfarten er ejeren selv ansvarlig for dyrets trivsel. 

Dyr kan medbringes over landgangen året rundt, hvis der i forvejen er bestilt plads. Husk at booke plads, når du foretager bestillingen.