Reserver plads i vores Pet Lounge!

På vores Stena Superfast-skibe mellem Belfast og Cairnryan har vi ombord en dedikeret Pet Lounge, som du og dit kæledyr kan nyde. Loungen ligger på dæk 7, og man kan reservere på forhånd for kun 24 EUR pr. kæledyr (maks. to kæledyr pr. reservation). Gæster i loungen kan få gratis te og kaffe, og der er også vand til kæledyr. Med siddepladser til op til 30 passagerer og plads til 10 kæledyr i kæledyrstasker (maksimal længde 91 cm x højde 62 cm x bredde 56 cm) kan passagerer og kæledyr slappe af i komfortable omgivelser og nyde overfarten sammen. For alles sikkerhed og komfort skal kæledyr forblive i deres kæledyrstasker under hele overfarten.

 

Glem ikke at reservere plads til dit kæledyr på forhånd! Alle passagerer, der ønsker at rejse med deres kæledyr i Pet Lounge, skal reservere plads forud for rejsen.

 

Læs videre for at høre mere om Pet Lounge og vores regler om at rejse med kæledyr på Det Irske Hav. Vi ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen ombord.

Ofte stillede spørgsmål om Pet Lounge

Højst 2 kæledyr pr. reservation er tilladt i Pet Lounge. Hvis du rejser med mere end 2 kæledyr, skal du reservere plads i vores kenneler til de ekstra kæledyr på forhånd eller lade dem opholde sig i dit køretøj. Hvis du rejser til fods med mere end 2 kæledyr og har reserveret plads i Pet Lounge, skal du reservere plads i en kennel til de ekstra kæledyr på forhånd. Ellers kan du ikke få lov til at rejse med.

Kun følgende kæledyr er tilladt i Pet Lounge: hunde, katte, kaniner, marsvin, hamstere og fritter. Det maksimale antal kæledyr pr. reservation i Pet Lounge er 2 kæledyr. Alle kæledyr, uanset størrelse, skal forblive i deres kæledyrstaske i Pet Lounge under hele overfarten.

Ja. Formålet med Pet Lounge er at give et dedikeret, lukket og forudbestilt rum til dem, der rejser med deres kæledyr i kæledyrstasker. Af sikkerhedsmæssige årsager skal dit kæledyr forblive i dets sikre kæledyrstaske under hele overfarten, mens det opholder sig i Pet Lounge. Pet Lounge er ikke udelukkende for hunde, og da forskellige dyreracer er tilladt i loungen, skal alle kæledyr forblive i deres kæledyrstaske. Loungen er et lukket område og er et ukendt miljø for alle kæledyr, så af hensyn til kæledyrs og ejeres komfort og sikkerhed er det obligatorisk for alle kæledyrsejere at overholde denne regel.

Den maksimale størrelse for hver kæledyrstaske er: længde 91 cm x højde 62 cm x bredde 56 cm. Kæledyr skal forblive i kæledyrstasken under overfarten i loungen.

Ja, vi har et dedikeret område på dæk 7, hvor ejere kan tage deres kæledyr med udenfor. Din hund skal bære halsbånd og være i en ikke-udtrækkelig snor (ikke længere end 122 cm), og den skal være i følgeskab med en voksen person, der har kontrol over den på alle tidspunkter, når du er på et offentligt område. Det dedikerede område for kæledyrsejere er markeret og er det eneste sted på dækket, hvor kæledyr og deres ejere må færdes.

Hvis din hund ikke er aggressiv og aldrig har været aggressiv over for mennesker eller andre dyr, behøver dit kæledyr ikke at bære mundkurv.  Hvis din hund er aggressiv, skal den altid bære mundkurv, undtagen når den er i en kæledyrstaske i Pet Lounge, i en kæledyrskahyt eller i en kennel.

Pet Lounge er på dæk 7 på Stena Superfast. Vores besætning ombord vil vise dig vej til loungen, når du kommer ombord.

Plads i Pet Lounge kan reserveres online eller via vores kontaktcenter for kun 24 EUR pr. kæledyr. Efterspørgslen er stor, så vi råder alle kunder til at reservere i god tid. Du skal reservere plads i Pet Lounge på forhånd, og hvis der ikke er ledig plads i loungen, skal dit kæledyr opholde sig i dit køretøj eller i en kennel.

Pet Lounge har sikker adgangskontrol, og kun gæster med pladsreservation i loungen har koden. Koden vil blive udstedt til dig, når du tjekker ind til din sejlads.

Ja, alle hunde kan tages med ombord iført halsbånd og skal være i en ikke-udtrækkelig snor (ikke længere end 122 cm). Alle kæledyr skal anbringes i deres kæledyrstaske, før de tages med i Pet Lounge.

Af sikkerhedsmæssige årsager må ejere ikke på noget tidspunkt efterlade deres kæledyr uden opsyn i Pet Lounge.

Ja, service- og tjenestehunde er tilladt i loungen og på alle offentlige områder ombord på vores skibe.

Servicehunde behøver ikke at være i en kæledyrstaske i Pet Lounge. Service- og tjenestehunde er tilladt overalt på vores skibe, og kæledyrstasker er ikke nødvendige, når de rejser med Stena Line.

Nej, dette var et midlertidigt område på dæk 8 for passagerer, der rejste med kæledyr i kæledyrstasker, og er ikke længere i brug, nu hvor Pet Lounge er åben.

Nej, Pet Lounge findes kun på vores Stena Superfast-skibe mellem Belfast og Cairnryan. Vores andre skibe tilbyder en kombination af kæledyrskahytter, kenneler og tilladelse til, at kæledyr må opholde sig i køretøjer. Stena Vision på vores rute Rosslare - Cherbourg tilbyder kun kæledyrskahytter til dem, der rejser med kæledyr. Der er ingen kenneler, og på dette skib må kæledyr ikke opholde sig i dit køretøj.

Nej, Pet Lounge er forbeholdt personer, der rejser med kæledyr.