Reserver din kæledyrsvenlige kahyt

Hvert medlem af din familie fortjener at slappe af og nyde turen, når du rejser – kæledyr inkluderet. Vores kæledyrsvenlige kahytter fås på vores Liverpool-, Holyhead-, Fishguard- og Cherbourg-ruter og er den perfekte måde for hele din familie at forblive sammen i løbet af jeres tid på havet.

 

Vores komfortable, kæledyrsvenlige kahytter er designet med kæledyr og deres mennesker i tankerne. Du vil være i stand til at strække dig, slappe af og nyde turen. Og dine kæledyr vil tilbringe deres tid på havet på deres foretrukne sted: lige ved din side.

 

Læs videre for at lære mere om at reservere din kæledyrskahyt og vores politikker om at rejse med kæledyr på Det Irske Hav. Vi ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen ombord.

Ofte stillede spørgsmål om kæledyrskahytter

Vores kæledyrsvenlige kahytter er tilgængelige på følgende ruter:

 

  • Cherbourg – Rosslare: Stena Vision og Stena Horizon
  • Liverpool – Belfast: Stena Edda og Stena Embla
  • Holyhead – Dublin: Stena Adventurer og Stena Estrid
  • Fishguard – Rosslare: Stena Nordica

 

Der er ingen kæledyrskahytter tilgængelige på vores rute Cairnryan – Belfast. Kæledyr er ikke tilladt i Stena Superfast-suiter. I maj 2023 åbner vi en lounge til kæledyr på vores rute Cairnryan – Belfast.

Maksimalt to kæledyr er tilladt i hver kahyt. Yderligere kæledyr skal placeres i kenneler (hvis de er tilgængelige) eller efterlades i dit køretøj på skibe, hvor det er tilladt.

 

Hvis du rejser til fods med mere end to kæledyr, og du har reserveret en kahyt men ikke har forudbestilt plads(er) på en kennel til de ekstra kæledyr, vil du ikke få lov til at rejse.

 

Hvis skibet ikke har kenneler og/eller ikke tillader, at kæledyr opholder sig i dit køretøj, vil du ikke få tilladelse til at rejse, og omkostningerne ift. at ændre din reservation vil blive opkrævet.

Vores kæledyrskahytter er tilpassede standardkahytter med to eller fire sovepladser. Kahytterne har en suite-faciliteter, herunder toilet, vask, bruser, håndklæder og shampoo (kun til passagerbrug) og TV.

 

Derudover har kahytterne vinylgulve og vandflasker samt hygiejneunderlag til kæledyr. 

Af hygiejneårsager stiller vi IKKE senge eller skåle til rådighed til kæledyr. For maksimal komfort anbefaler vi stærkt, at du medbringer senge, skåle og afføringsposer til dine kæledyr.

Hunde, katte, kaniner, marsvin, hamstere og ildere er tilladt i kæledyrsvenlige kahytter og kenneler. Det maksimale antal kæledyr pr. kahyt er to pr. reservation.

 

Kaniner, marsvin, hamstere og ildere skal være i en sikker transporttaske og forblive deri under overfarten i en forudbestilt plads på en kennel eller forudbestilt kahyt – de må ikke tages ud af transporttasken.

Kæledyrskahytter kan reserveres online eller via vores kontaktcenter. På grund af stor efterspørgsel skal du forudbestille og reservere tidligt for at være sikker på at få en.

Da vi har et begrænset antal kæledyrskahytter på hvert skib og stor efterspørgsel på dem, råder vi alle passagerer til at reservere deres kæledyrskahyt på samme tidspunkt, som de foretager deres reservation. Hvis tilgængelig kan kæledyrskahytter føjes til en eksisterende reservation inden rejsen.

 

Kunder bør ikke dukke op i havnen uden en kæledyrskahyt, der allerede er bekræftet på deres reservation. Hvis du gør det, og hvis der ikke er nogen kæledyrskahyt til rådighed, skal du sætte dit kæledyr i en kennel (hvis en kennel er tilgængelig) eller efterlade kæledyret i dit køretøj, hvis det er tilladt på skibet. Men hvis der ikke er plads på en kennel, eller hvis skibet ikke har kenneler eller tillader, at kæledyr opholder sig i køretøjer, kan du ikke rejse med på overfarten.

 

Hvis du ikke har tilladelse til at rejse grundet en manglende bekræftet kæledyrskahyt eller kennel, bliver du nødt til at booke en alternativ overfart, der har kæledyrskahytter eller kenneler tilgængelig. Du bliver derefter nødt til at betale ethvert ændringsgebyr, enhver billetprisforskel og omkostningerne for kæledyrskahytten eller kennel.

For at passe på dit kæledyr og andre passagerer skal din hund være i snor (ikke flexi) og bære mundkurv, når du er på et offentligt område – det vil sige, når du er uden for din kahyt. Det omfatter alle områder ombord, hvor kæledyr er tilladt, ud over terminalen og på transferbusser.

Når du forlader dit køretøj for at gå til din kahyt, skal dit kæledyr enten være i en bæretaske (maksimale dimensioner: 80 cm x 52 cm x 52 cm) eller i snor (ikke flexi). Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi også, at kæledyr bærer mundkurv, mens de er på offentlige områder.

Kun servicedyr er tilladt i alle områder af skibet, herunder barer, restauranter og butikker.

Hvis dit kæledyr har det svært med at være alene, bør du blive i kahytten. Hvis du har brug for at forlade kahytten, bør du kun være væk i kort tid. Hvis dit kæledyr ikke kan berolige sig selv, bedes du ikke efterlade dem alene på noget tidspunkt, da de kan larme, lave skade på kahytten eller forstyrre andre gæster.

På Stena Adventurer (Holyhead – Dublin) og på Stena Nordica (Fishguard – Rosslare) skal kæledyr opholde sig i deres kahytter under hele overfarten. Alle kæledyrsejere skal rydde op efter deres kæledyr, både i kahytterne og på dækkene.

 

Kæledyr, der rejser på Stena Edda (Liverpool – Belfast), Stena Embla (Liverpool – Belfast), Stena Estrid (Holyhead – Dublin), Stena Horizon (Cherbourg – Rosslare) og Stena Vision (Cherbourg – Rosslare), kan få frisk luft, træning og toiletpauser i et dedikeret område på det udvendige dæk. Kæledyr skal være i snor (ikke flexi) og bære mundkurv i dette område. 

Der er ingen ændringer af, hvordan du tjekker ind, hvis du rejser med et kæledyr og har en kæledyrskahyt reserveret, uanset om du rejser med et køretøj eller til fods.

Alle kæledyrsvenlige kahytter har yderligere rengøringskrav, som vi bruger kæledyrsvenlige rengøringsmidler til.

 

Vi beder alle gæster i kahytten om venligst at bortskaffe alle hundens efterladenskaber, inden de forlader kahytten.

Nej. Det er strengt forbudt for ejere at give deres kæledyr et bad i kæledyrskahytterne. Brug af badet til dette formål kan forårsage problemer med afløbet og kan kræve, at vi må lukke ned for kahytten, og du vil være ansvarlig for eventuelle skader, der er pådraget.  

Ja, dit kæledyr skal være opdateret på alle vaccinationer og loppemiddel.

Kæledyrsallergikere bør under ingen omstændigheder booke en kæledyrskahyt.  

Enhver skade på møbler eller sengetøj vil blive opkrævet af dig direkte. I vores forretningsbetingelser angiver vi: Vi påtager os intet ansvar for skader forårsaget af dit kæledyr, mens du er ombord. Du accepterer, at du kan blive indberettet til den relevante autoritet, hvis der opstår en skade eller hændelse, som er forårsaget af dit kæledyr. I nogle tilfælde kan dette føre til strafansvar eller andet juridisk ansvar.