Hvilke billettyper har I?

Vi har tre primære billettyper: Økonomi, Flexi og Premium. Du kan vælge forskellig billettype på ud- og hjemrejse.

 

Økonomi

 

Vores billigste billettype er et godt valg, hvis dine rejseplaner er helt faste. Billetbetingelserne for Økonomi er mere begrænsende end betingelserne for billetpriserne Flexi og Premium.

 

Hvis du ændrer en sejlads på Økonomi, skal du betale et ændringsgebyr oven i en eventuel forskel i billetprisen. Billetprisen refunderes ikke, hvis du afbestiller din reservation.

 

Flexi

 

Vores Flexi-billet tilbyder dig en attraktiv pris med større fleksibilitet, hvis dine planer ændrer sig.

 

Der er ikke noget ændringsgebyr for at ændre en sejlads på Flexi, men du skal stadig betale en eventuel forskel i billetprisen. Hvis du afbestiller din reservation op til 24 timer før afrejse, får du mod et mindre afbestillingsgebyr alle pengene tilbage for en returrejse. Hvis du afbestiller op til to timer før afrejse, får du mod et mindre afbestillingsgebyr halvdelen af pengene tilbage.

 

Premium

 

Vores Premium-billet tilbyder dig de bedste betingelser, større fleksibilitet og andre fordele.

 

Der er ikke noget ændringsgebyr for at ændre en sejlads på Premium, men du skal stadig betale en eventuel forskel i billetprisen. Hvis du afbestiller din reservation op til to timer før afrejse, får du mod et mindre afbestillingsgebyr alle pengene tilbage for en returrejse.

 

Der er flere fordele alt efter rute. Alle detaljer om fordelene ved Premium-billetter på din foretrukne rute vises, når du vælger denne billettype ved reservation.