Har I særlige priser på gruppereservationer?

Rejser til/fra Irland og Storbritannien

Gruppebilletter kan reserveres, hvis 10 eller flere passagerer rejser sammen. 

 

Eventorganisatorer:

Hvis du ønsker at afholde et event og gerne vil snakke om muligheden for at reserve færgebilletter på tilbud til de deltagere, der rejser til dit event med Stena Line på en af vores ruter på Det Irske Hav, så send en kort e-mail med alle relevante informationer, herunder dit mobiltelefonnummer, til group.travel@stenaline.com, hvorefter en af vores medarbejdere vil kontakte dig så hurtigt som muligt. 

 

Bil- eller motorcykelgrupper:

Hvis I er en gruppe med mindst 5 motorcykler eller biler, der rejser sammen både ud og hjem, så send en kort e-mail til group.travel@stenaline.com. Send os dine ruter, datoer, tider og dit mobiltelefonnummer, så en af vores medarbejdere kan kontakte dig så hurtigt som muligt med en gruppebilletpris. 

 

Rejser til/fra Holland

Vi tilbyder gruppebilletter, når 10 eller flere passagerer rejser sammen. Udfyld venligst formularen så omhyggeligt som muligt. Når vi har modtaget formularen, kontakter vi dig inden for 3 arbejdsdage.

 

Rejser fra Sverige

Vores gruppebilletter står til rådighed for grupper med 20 eller flere passagerer, der rejser med rejsebus eller til fods.

For yderligere information bedes du sende en e-mail til business.travel@stenaline.com og give os oplysninger om ruten, datoerne, gruppens navn og dine kontaktpersonoplysninger, hvorefter vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Du kan ligeledes ringe til en af vores medarbejdere på +46 (0) 770-676700. 

 

Rejser fra Tyskland

Gruppebilletter er tilgængelige for grupper med 10 eller flere passagerer, der rejser uden et køretøj, og for grupper med 20 eller flere passagerer, der rejser med rejsebus. Turistbusser rejser med gratis, når grupper på 20+ personer rejser, undtagen på ruterne Frederikshavn - Göteborg og Grenå - Halmstad, hvor der skal betales for rejsebussen. Hvis færre end 20 passagerer rejser sammen, opkræver vi et gebyr for bustransporten svarende til billetprisen for den tomme bus.

 

Rejser fra Polen

Grupper med 20+ passagerer, der rejser sammen: Ring venligst til vores gruppeteam og spar 25 % på en færgerejse tur/retur! Dette tilbud gælder for alle turistbusser, gående passagerer i grupper og motorcykelgrupper men indbefatter ikke underholdningskrydstogter, feriepakker og gebyrer for buschaufførerne. 

Grupper med 19 eller færre passagerer kan reservere direkte via hjemmesiden. 

Contact frequently asked question icon

Relaterede spørgsmål