Find Pris & Book

Spørgsmål UNDER rejsen


Internet ombord (WiFi)

Kan jeg koble mig på Internettet ombord?

 

Til og fra Sverige:
Alle færger har mulighed for gratis trådløst netværk (WiFi) ombord.

PREMIUM WI-FI på Stena Danica og Stena Jutlandica (ruterne Frederikshavn-Göteborg)
Har du brug for en bedre opkobling, kan du tilkøbe premium Wi-Fi på Stena Danica og Stena Jutlandica. Vælg netværker Internet@Sea_Premium for at tilgå.

Priser:
1 time for en enhed (ikke egnet til streaming): 4 Euro (ca. 30 DKK)
3 timer for to enheder (ikke egnet til streaming): 8 Euro (ca. 60 DKK)

 

Til og fra Norge (Stena Saga):
Der er gratis trådløst netværk ombord, det fungerer bedst i Cafe Saga, Riva Bar, Horizont og de øvre dæk. Internetforbindelsen på færgen er via satellitforbindelse, og der kan være varierende dækning til tider.

PREMIUM WI-FI på færgen til Norge (Stena Saga)

I Informationen på dæk 4 kan du købe premium Wi-Fi.

Priser:
WiFi Light: 1 time: NOK 49,-/ DKK 38,-
WiFi Large: 3 timer: NOK 79,-/ DKK 61,-
WiFi One Way: 12 timer: NOK 199,-/ DKK 153,-
WiFi Roundtrip: 24 timer: NOK 249,-/ DKK 192,- 
WiFi Family: 12 timer: NOK 589,-/ DKK 453,-

 

Uddybende information:
Forbindelsen hedder Internet@Sea

 

Bemærk at Internet@Sea aldrig vil være nær så hurtigt og stabilt, som det internet/bredbånd du har hjemme eller andre steder på landjorden. Én af flere grunde til det er, at det er en anden teknologi der bruges, da internettet kører via satellit, når vi er på åbent hav.

 

Hastigheden vil variere, både alt efter hvor direkte forbindelse der er til satellitten, og hvor mange brugere der er forbundet samtidigt. Dvs. er der kun få gæster, der bruger internettet, kører det hurtigere end hvis der er mange gæster, der bruger det.

 

For at forbedre servicen og udnytte forbindelsen bedst muligt, har vi fjernet adgangen til streaming sites som NetFlix, YouTube, online spil, Skype m.v., da de kræver en masse og vil gøre forbindelsen langsommere for alle brugere.

 

OBS! Vær opmærksom på at WiFi og mobil-data ikke er det samme, og Stena Line anbefaler derfor, at du deaktiverer mobildata og dataroaming, inden afrejse. 
Se mere ang. Telefoni ombord på dette link: Telefoni ombord

 

NB: HUSK at reglerne inden for EU om fri data-roaming IKKE gælder om bord på færgerne, da forbindelsen her er via satellit. Så husk at slå mobildata og roaming fra på din telefon for at undgå ekstra udgifter.

 

Læs også om Internet/wifi i terminal

 

 


Efter juli 2017 er der kommet nye EU-regler for roaming, men disse gælder IKKE ombord på færgerne, da forbindelsen her er via satellit. Så husk at slå Mobildata og Roaming fra.
Efter juli 2017 er der kommet nye EU-regler for roaming, men disse gælder IKKE ombord på færgerne, da forbindelsen her er via satellit. Så husk at slå Mobildata og Roaming fra.