Hvilke betalingsmetoder og valutaer kan jeg bruge ombord?

Næsten alle færger mellem Storbritannien, Irland og Holland accepterer betalinger i euro og lokal valuta, f.eks. britiske pund (tjek venligst ruten og landets valuta, inden du rejser). Betalinger kan foretages med kontanter, kreditkort og debetkort. Priserne på Stena Britannica og Stena Hollandica vises i euro, men betalinger kan foretages i britiske pund.  Priserne på vores ruter til og fra Storbritannien vises i britiske pund, men betalingen kan foretages i euro (eller med kredit-/betalingskort).

 

Færgerne på ruterne mellem Danmark og Sverige, Tyskland og Letland, Tyskland og Sverige samt Sverige og Letland er kontantløse. Det betyder, at du kun kan betale for dine køb ombord med et kreditkort eller med et debetkort. Kontant betaling accepteres kun i casinoet og i spilleautomater (hvor disse faciliteter er tilgængelige).

 

Vores kontantløse færger er: Stena Danica og Stena Jutlandica (Frederikshavn-Gøteborg), Stena Nautica (Grenaa-Halmstad), Stena Livia og Stena Flavia (Travemünde-Liepāja), Stena Baltica og Stena Scandica (Nynäshamn-Ventspils), Stena Germanica og Stena Scandinavica (Kiel-Gøteborg), Mecklenburg-Vorpommern og Skåne (Rostock-Trelleborg) og Stena Vision (Rosslare-Cherbourg).