Hvad er udgifterne for opkald med min mobiltelefon ombord?

Du kan bruge din mobiltelefon under overfarten til at foretage opkald, sende SMS'er og bruge data.

 

Det er vigtigt at bemærke, at mobilnetværket leveres af Telenor Maritime, og at omkostninger til at modtage og foretage opkald, bruge mobildata og til at sende og modtage SMS-beskeder vil være højere end dem, der opkræves på land.

 

De omkostninger, der opkræves, er ikke under Stena Lines kontrol - de er ikke fastsat af Stena Line, men af din egen mobiloperatør. Hvis din mobiltelefon kommer på Telenor Maritime-netværket, vil du modtage en SMS, der informerer dig om, at du nu er på Telenor Maritime-netværket. Deraf skal det fremgå, at opkaldspriser opkræves til internationale mobiltelefontakster, der er betydeligt højere end dine almindelige opkaldsomkostninger, og detaljer om disse skal du selv skaffe fra din egen tjenesteudbyder.

 

Mens roaminggebyrer på rejser i EU-lande sluttede den 15. juni 2017, gælder EU-roamingreglerne kun, når du er forbundet til mobilnetværk på landjorden. EU's prisloft for roaming gælder ikke, hvis du bruger din mobiltelefon ombord via færgens satellitforbindelse, og derfor kan gebyrerne fra din netværksudbyder være høje.