Find Pris & Book

Restauranter og barer på Stena Germanica

Nyd dejlig mad eller en hyggelig drink om bord

Om bord på Stena Germanica er der masser af mad og drikke, der passer til hele rejseselskabets appetit. Besøg vores buffet og spis så meget, du kan. Afslut middag med dessertbuffeten. Til den lille sult eller tørst anbefaler vi et besøg i baren eller på caféen, hvor du kan få lettere retter.


forhåndsbook og spar mindst 10%
Spar 10% på forhåndsbooket mad

Book din mad på forhånd og få 10% rabat. Vi anbefaler, at du booker din mad på forhånd, så sparer du både penge og du reserverer en plads i restauranten.

Du booker dine måltider i bookingdialogen, når du booker din rejse. 

Buffet

I vores Taste Buffet finder du et bredt udvalg for både børn og voksne. Her er noget for alle, og der er også et udvalg af desserter samt kaffe og the. Maden laves af vores gode køkkenpersonale om bord.Glutenfrie og vegetariske muligheder findes også.

Stena Scandinavica - Metropolitan a la Carte Restaurant
à la Carte

Reserver et bord i vores à la carte-restuarant, hvorder serveres mad inspireret af alverdens køkkener. Her findes noget for enhver smag, og du kan vælge mellem kødretter, fisk og vegetarisk. Du kan vælge vores treretters menu med eller uden vinpakke eller selv vælge frit. Menuen opdateres flere gange om året.