Christmas decoration in a Christmas advent market in central Vienna, Austria

Magien ved en europæisk jul

Lad dig fortrylle af de travle julemarkeder, der pryder enhver by i Europa denne sæson. Fra glitrende lys til den uimodståelige duft af ristede mandler, er disse markeder en perfekt repræsentation af juleånden.


Værsgo', vi har samlet en liste over nogle af de bedste julemarkeder i Nordeuropa. Tag med os på en rejse over havet, dyk ned i nye smage og dufte og få nogle gode gaver med hjem. Book din billet i dag og lad denne ferie være fyldt med festlig glæde!

Jul på Liseberg – Gøteborg

Datoer: 18.-19. november, 24.-26. november, 1.-3. december, 6.-10. december, 13.-23. december, 26.-30. december


Denne jul vil mere end 5 millioner blinkende lys lyse op i julemandens landsby og julenisseskolen, når Liseberg inviterer dig til et julemarked fyldt med sjove forlystelser, isskøjteløb og boder, der byder på autentisk svensk julekøkken. Tag en tur gennem forlystelsesparken, hold varmen ved de brusende bål og nyd de fortryllende lys, der dækker hvert træ og hus og forvandler vinternætterne til en samling af gyldne vidundere.


Gennem årene har Liseberg gang på gang bevist, hvorfor hundredetusindvis af mennesker besøger hvert år for at opleve Sveriges mest populære julemarkeder.

Christmas selebrations in Sweden at december night
Lilla Torg Julemarked – Halmstad

Dato: 10. December


Intet bringer juleglæden frem så godt som en hyggelig atmosfære og god mad lavet med kærlighed. På Lilla Torg er det præcis det, der venter dig. Dette julemarked er måske af mindre størrelse, men det kompenserer rigeligt med en kærlig atmosfære og lokale delikatesser, du simpelthen ikke kan undvære. Tag et kig rundt på boderne, hvor alt har det specielle lokale præg, nyd noget glühwein og oplev det originale svenske luciaoptog med englestemmer, der fylder luften.

Girl on the christmas market at the gifts in december in South Tyrol
Wapnö Julmässa – Halmstad

Datoer: 23.-26. November, 1.-3. December


Med så mange messer over hele Sverige kan vi ikke undgå at nævne en af de største. Uanset hvor gammel du er, kan du være sikker på, at juleånden kommer til live på Wapnö Julmässa. Hold varmen ved bålets glitrende gløder med en kop varm kakao, mens julesangene flyder gennem slottets mægtige rum. For de små findes der også en gård, hvor børnene kan malke køerne, synge sange med julemanden og sprede juleglæde til alle de yndige kalve.

Christmas Market

Udvalgte destinationer i denne guide

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.