Find Pris & Book

Om Tandådalen


Skiferie i hyggelige Tandådalen

Det er ikke uden grund, at Tandådalen går under navnet Sälens puls. 
Skiløb for alle med både venner og familie i Sälen. Der er et fartfyldt og varieret udbud af oplevelser for den aktive ski-løber.


Alpint i Tandådalen på Sälen 
Tandådalen har 27 nedfarter og 21 lifte samt 2 rullebånd, og hænger sammen med nabofjeldet Hundfjället via en kort transportlift. Der er fuld fart på skiene.

Uden ski
Tandådalen har mange spisesteder indenfor kort afstand. Desuden er der rigtig fine afslapningsmuligheder i Tandådalens Poolarium.

Det’ for børn
Nær centrum er der ikke mindre end to børneområder med rullebånd og sjov for børnene.

Her findes vamestuer, skiskole og legestue. På nabofjeldet Hundfjället er der endnu mere for børn – liftkortet kan benyttes begge steder, og I kommer let dertil via en transportlift. Vil I have flere udfordringer, er der også mulighed for at tage den gratis skibus til Lindvallen og Högfjället, hvor jeres liftkort også er gældende.

Overnatning i Tandålen på Sälen
Med os har I mulighed for overnatning i hytte eller lejlighed på Tandådalen. Kort afstand til liftene og indkøb.

Snowboard
Tandådalens Super Park holder internationalt niveau og flere af pistene har superbelysning. Tandådalens skiskole er også yderst kompetent på snowboard-området.

Tandådalen – her banker hjertet for alpint skiløb 
Tandådalen er kendt som Sälens Puls. Det er stedet, hvor større børn og unge foretrækker at tilbringe vinterferien.

Det er ikke nogen tilfældighed, at Tandådalen går under navnet Sälens Puls.

Her banker hjertet for alpint skiløb af enhver art, sjovt samvær med venner og familie samt dage fyldte med aktiviteter.

Takket være et dejligt varieret skiløb for hele familiens og to af Sveriges bedste parker forstår man, at Tandådalen har noget helt specielt at tilbyde.

I de to områder Tandådalen centrum og Tandådalen Östra findes nærmest alt, hvad hjertet kan begære i en vinteruge i fjeldene.

- Tandådalen Super Park er en af Sveriges fedeste parker. Den er beviset på, at Tandådalen er bygget til lidt ældre børn, og det er netop en af årsagerne til, at også små børn synes godt om at være i Tandådalen.

De ser jo op til de store børn, og derfor er det godt at være her, fortæller markedschefen hos Skistar Sälen.

Kan du lide at hoppe og raile, er Super Park et absolut must. Parkværterne holder parken i perfekt stand og laver ændringer hver eneste uge.

I løbet af sæsonen er der flere events i parken. I den såkaldte Winter Weekend afvikles Europas største hopkonkurrence med tusindvis af begejstrede tilskuere.

Tandådalen Junior Park er en af de nyeste parker i Sälen.

Parker anbefales til dem, der netop har opdaget vejen til parkernes magiske verden og har lyst til at teste lidt mindre hop, rails og bokse.

Dit liftkort i Tandådalen giver dig også adgang til at bruge pisterne i Hundfjället, som du nemt kommer til via lift. Liftkortet giver også adgang til pisterne i Lindvallen og på Högfjället, som der kører gratis skibus til.