Find Pris & Book

Sopot

Lækre strande, fantastiske spahoteller og god mad til billige penge


sopot pause
Oplevelser i Sopot

Leder du efter en ferie med spa, strand og god mad? Så er Sopot noget for dig!

Om sommeren kan du nyde lange strande og luksuriøse badebyer, og gader, pladser, strande og udendørs spisesteder emmer af liv. Sopot er dog bestemt også et besøg værd på andre årstider og er faktiske ganske velbesøgt hele året. For enden af hovedgaden kan man gå ud på Europas længste træmole, der strækker sig en halv kilometer ud i Gdansk-bugten. Midt i Sopot finder du en fantastisk hvid sandstrand, der er 4,5 kilometer lang. Her er der fuld af aktiviteter i løbet af sommeren! Lej en cykel og kør ruten mellem Sopot og Gdansk eller tag en dejlig tur langs den populære strandpromenade.

Hvis du vil shoppe, anbefaler vi, du besøger Galeria Riviera i Gdynia eller Galeria Baltycka i Gdansk, som ligger tæt på Sopot.

Mera Spa
Spa

I Sopot finder du luksuriøse hoteller med lækre spa-faciliteter til en rigtig god pris! Generelt er byen kendt for sine spa-steder, som alle tilbyder førsteklasses service og behandlinger.

mera spa
Sjov for børn

Et besøg hos Mera Spa er velegnet til jer, der rejser med børn. Her kan I nyde de varme pools og saunaer sammen. For børn er der mulighed for skum- og chokoladebehandlinger på spa-menuen.
Prøv også en cykeltaxa langs den smukke strandpromenade, hvor der findes mange boder med lækre is.

aquapark
Aquapark Sopot

Prøv de mange vandrutsjebaner, slap af i boblebadet, lad dig bære af flodstrømmen på den 71 m lange Wild River Ride, eller forkæl dig selv med en lækker spa-behandling. Her finder du aktiviteter for både børn og voksne.

monte cassino
Monte Cassino

I byens centrum ligger den populære gågade Monte Cassino, som er spækket med restauranter, cafeer og barer. Her finder du en bred vifte af butikker – både store og små. Monte Cassino er stedet med det bedste, Polen har at byde på.

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du booker færge og overnatning samtidig hos Stena Line
Hoteller i Polen

Smukke sandstrande, historiske og charmerende byer og tæt på gode oplevelser. Der er mange gode hoteller at finde i området nær Gdynia, og du finder helt sikkert et hotel, der passer til dine behov. Og med Stena Line har du garanti for, at vi altid er billigt med hotel + færge. Læs om Stena Lines prisgaranti. 

Priserne på hotel hos os er altid inkl. færge t/r - og du sparer altid 20% på færgen, når du booker hotel og færgeoverfart samtidig!

- Find hotel i Gdynia
- Find hotel i Gdansk
- Find hotel i Sopot

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!