Find Pris & Book

Shopping i Polen

Velkommen til Polens Riviera - et paradis for dig, som elsker at shoppe!


shopping
Shopping

I trestadsområdet Gdynia-Gdansk-Sopot finder du et bredt udvalg af shopping i alle former. Her kommer nogle af de steder, du absolut ikke må gå glip af:

shopping
Galeria Riviera, Gdynia

Nybygget moderne indkøbscenter med 250 butikker, caféer og restauranter på 70.000 kvadratmeter. Garderobe ved indgangen hvor du kan efterlade dine ejendele. Riviera ligger næsten midt i Gdynia, og du kan komme til centrum på blot 10 minutter – en taxa koster ca. 40 DKK.

baltycka
Galeria Baltycka, Gdansk

Stort moderne indkøbscenter med ca. 220 spændende butikker og med masser af caféer og restauranter

shopping
Galeria Klif, Gdynia

Lidt mindre indkøbscenter end Riviera og Baltycka, men med mange eksklusive butikker i smukke omgivelser, få kilometer uden for centrum.

indkøbscenter
Galeria Madison, Gdansk

Indkøbscenter som ligger lige i centrum af Gdansk - fyldt med butikker med mange kendte mærker.

butikker
Småbutikkerne i Gdansk

I Gdansk er der mange charmerende små butikker og smykkeforretninger – rav er meget populært og du finder både rav, guld og sølv til gode priser.

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du booker færge og overnatning samtidig hos Stena Line
Hoteller i Polen

Smukke sandstrande, historiske og charmerende byer og tæt på gode oplevelser. Der er mange gode hoteller at finde i området nær Gdynia, og du finder helt sikkert et hotel, der passer til dine behov. Og med Stena Line har du garanti for, at vi altid er billigt med hotel + færge. Læs om Stena Lines prisgaranti. 

Priserne på hotel hos os er altid inkl. færge t/r - og du sparer altid 20% på færgen, når du booker hotel og færgeoverfart samtidig!

- Find hotel i Gdynia
- Find hotel i Gdansk
- Find hotel i Sopot

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!