Find Pris & Book

Sjov for hele familien i Polen


familie om bord
Rejs med børn

Her finder du aktiviteter for hele familien! Nyd aktive dage på stranden med masser af is og god mad i Sopot. Opdag, eksperimenter og udforsk ved videnskabscenteret i Gdynia, eller gå på eksotisk eventyr på Oliwa Zoo i Gdansk. Her er noget for alle aldre – og du får meget for pengene!

aquapark reda
Aqua Park i Reda

Aqua Park i Reda er en drøm for alle børn (og voksne) der elsker vand! Her finder du masser af attraktioner, vandrutsjebaner, bølgebassiner, en tropisk restaurant og en indendørs strand, hvor du kan overnatte!
Husk også at besøge det nye smukke Aqua Spa & Saunarium! Her får du afslapning af højeste klasse, sauna, bad, udendørs terrasse og en lounge med en fantastisk udsigt.

Se hvor vild en dag i Aquaparken, kan være her

gokart
Fun Arena

I Gdansk finder du Fun Arena - en fornøjelse for hele familien! I kan konkurrere mod hinanden i Go Karts, opleve spænding i Escape Rooms og hoppe på trampoliner. Der er selvfølgelig både cafe, bar og restaurant, så I kan lade op til næste omgang i parken - måske en omgang paintball kunne friste?

 

Gdynia Aquarium
Gdynia Aquarium

Besøg også Gdynia Aquarium ved kajen. Her kan du se hajer, blæksprutter, søheste, krokodiller og meget mere. Du vil også finde over tusind vand- og landdyr fra hele verden.

experyment
Experyment

Gå ikke glip af et besøg i videnskabscentret Experyment. Et moderne hus bygget helt af glas og fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Her kan både børn og voksne lege amatørforskere og få lov at lave eksperimenter på egen hånd.

mera spa
Sjov for børn

Et besøg hos Mera Spa er velegnet til jer, der rejser med børn. Her kan I nyde de varme pools og saunaer sammen. For børn er der mulighed for skum- og chokoladebehandlinger på spa-menuen.
Prøv også en cykeltaxa langs den smukke strandpromenade, hvor der findes mange boder med lækre is.

aquapark
Aquapark Sopot

Prøv de mange vandrutsjebaner, slap af i boblebadet, lad dig bære af flodstrømmen på den 71 m lange Wild River Ride, eller forkæl dig selv med en lækker spa-behandling. Her finder du aktiviteter for både børn og voksne.

hewelianum
Hewelianum

Slip opdagelseslysten fri! Her kan hele familien udforske og lære mere om historie og videnskab på en interaktiv og sjov måde. Hewelianum ligger også i et fantastisk gammelt fort fra det 18. århundrede.

ciu ciu
Slikparadis for børn og voksne

I Gdansk finder du slikbutikken Ciu Ciu, som ligger tæt på Dluga Targ inde i centrum. Her kan du se på, når de laver karameller efter de originale gamle metoder og opskrifter. Butikken er fyldt med lækkerier, som du selvfølgelig kan købe med dig hjem. 

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du booker færge og overnatning samtidig hos Stena Line
Hoteller i Polen

Smukke sandstrande, historiske og charmerende byer og tæt på gode oplevelser. Der er mange gode hoteller at finde i området nær Gdynia, og du finder helt sikkert et hotel, der passer til dine behov. Og med Stena Line har du garanti for, at vi altid er billigt med hotel + færge. Læs om Stena Lines prisgaranti. 

Priserne på hotel hos os er altid inkl. færge t/r - og du sparer altid 20% på færgen, når du booker hotel og færgeoverfart samtidig!

- Find hotel i Gdynia
- Find hotel i Gdansk
- Find hotel i Sopot

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!