Find Pris & Book

Gdynia

Billig shopping, lækker mad og afslapning


By og strand i Gdynia

Spis på en af de mange restauranter langs den populære strandpromenade eller tag til Orlowa, som har den smukkeste strand med med farverige fiskerbåde og en fiskerestaurant. Stranden fortsætter hele vejen til Sopot.

Hvis du kan lide musik, må du ikke gå glip af den udendørs festival Open'er. Det foregår i juli og byder på kunstnere af højeste klasse og får byen til at syde af liv og godt humør! De tidligere år har blandt andet budt på kunstnere som Bruno Mars, Depeche Mode, The Weekend, Pharrel Williams og Rihanna.

shopping
Shopping

Gdynia er et fantastisk sted at shoppe og har blandt andet det største indkøbscenter, Riviera, i det nordlige Polen. Riviera har 250 velassorterede butikker, og ligger næsten i centrum af Gdynia, 10 minutter til fods fra gaden Swietojanska. Med en taxa fra Stena Line-terminalen, som koster lige under 40 DKK, har du ikke langt til et vaskeægte shoppingmekka!
Kombiner shopping på Rivieraen med mad og drikke til en overkommelig pris på en af de gode restauranter i området.

gdynia strand
Strand

Den populære strand ligger lige i centrum. Her er alt, hvad hjertet kan begære af restauranter, pubber og caféer, en stor legeplads for børn, to museer, en sejlbåd, bådture og meget mere.

Gdynia Aquarium
Gdynia Aquarium

Besøg også Gdynia Aquarium ved kajen. Her kan du se hajer, blæksprutter, søheste, krokodiller og meget mere. Du vil også finde over tusind vand- og landdyr fra hele verden.

aquapark reda
Aqua Park i Reda

Aqua Park i Reda er en drøm for alle børn (og voksne) der elsker vand! Her finder du masser af attraktioner, vandrutsjebaner, bølgebassiner, en tropisk restaurant og en indendørs strand, hvor du kan overnatte!
Husk også at besøge det nye smukke Aqua Spa & Saunarium! Her får du afslapning af højeste klasse, sauna, bad, udendørs terrasse og en lounge med en fantastisk udsigt.

Se hvor vild en dag i Aquaparken, kan være her

experyment
Experyment

Gå ikke glip af et besøg i videnskabscentret Experyment. Et moderne hus bygget helt af glas og fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Her kan både børn og voksne lege amatørforskere og få lov at lave eksperimenter på egen hånd.

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du booker færge og overnatning samtidig hos Stena Line
Hoteller i Polen

Smukke sandstrande, historiske og charmerende byer og tæt på gode oplevelser. Der er mange gode hoteller at finde i området nær Gdynia, og du finder helt sikkert et hotel, der passer til dine behov. Og med Stena Line har du garanti for, at vi altid er billigt med hotel + færge. Læs om Stena Lines prisgaranti. 

Priserne på hotel hos os er altid inkl. færge t/r - og du sparer altid 20% på færgen, når du booker hotel og færgeoverfart samtidig!

- Find hotel i Gdynia
- Find hotel i Gdansk
- Find hotel i Sopot

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!