Find Pris & Book

Nyd din tur med Stena Line

Spis lækker mad, nyd en tur i Pure Nordic Spa og shop i bordershoppen!


stena vision
Om bord

Tag bilen med på ferie og oplev friheden til at kunne vælge jeres egen vej. Om bord på Stena Vision og Stena Spirit finder I bordershoppen med gode tilbud, hyggelige barer og restauranter til enhver smag. Husk også at besøge Pure Nordic Spa og bliv afslappet og klar til resten af ferien

cruise polen
Start din spaoplevelse ombord

Nyd Pure Nordic Spa om bord, når du rejser til Polen. Slap af med smukke behandlinger, saunaer, eventyrbrusere og varme brønde. Læn dig tilbage i spabadet og nyd havudsigten eller bare slap af i relax-afdelingen.

mad om bord
Mad og drikke om bord

I kommer ikke til at gå sultne i seng på jeres overfart med Stena Vision eller Stena Sprit. På vores færger mellem Karlskrona og Gdynia er der et stort udbud af mad - du finder flere forskellige typer restauranter, barer og cafeer.
Nyd den lækre mad og havudsigt om bord!

suite
Kahytter

Vågn veludhvilet og klar til ferien efter en overnatning i en af vores kahytter ombord på færgen. Du kan vælge mellem hytter af forskellig standard og pris, når du booker din rejse. Det er også muligt at booke en kahyt, hvor dyr er tilladt - husk at tilkøbe billet til dit dyr!

Kontantfrit ombord
Kontantfrit ombord

Vore færger til Polen er kontantfrie
Stena Spirit og Stena Vision tager fra og med 1. September ikke længere imod kontanter i restauranter, cafeer, barer og butikker.  Betaling med VISA og Mastercard fungerer normalt. Vore spilleautomater fungerer som tidligere.

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du booker færge og overnatning samtidig hos Stena Line
Hoteller i Polen

Smukke sandstrande, historiske og charmerende byer og tæt på gode oplevelser. Der er mange gode hoteller at finde i området nær Gdynia, og du finder helt sikkert et hotel, der passer til dine behov. Og med Stena Line har du garanti for, at vi altid er billigt med hotel + færge. Læs om Stena Lines prisgaranti. 

Priserne på hotel hos os er altid inkl. færge t/r - og du sparer altid 20% på færgen, når du booker hotel og færgeoverfart samtidig!

- Find hotel i Gdynia
- Find hotel i Gdansk
- Find hotel i Sopot

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!