Find Pris & Book

Færge fra Sverige til Polen

Karlskrona - Gdynia


Sejl til oplevelser i Polen

Smukke byer, spændende kulturoplevelser, god shopping og hyggelige strande. I Polen venter mange oplevelser! Med Stena Line sejler du fra Karlskrona i Sydsverige lige til hjertet af Gdynia, som er en by i udvikling. Byen har mere end 250.000 indbyggere, og den byder på mange kulturelle attraktioner.

Gdynia er hjemsted for en af landets fineste filmfestivaller (kendt som den polske Cannes), og byder også på udendørs musikfestivaller hen over sommeren. Byen er desuden kendt for sine gode shopping muligheder

Sopot er kendt for sine smukke strande, de lækre spahoteller, sine caféer med et godt natteliv og en fantastisk beliggenhed ved havet.

Gdansk er den mest populære af de tre byer og byder på en smuk gammel bydel med historiske bygninger, brostensbelagte gader og gotiske kirker.

De tre byer har meget at byde sine gæster på, og du vil helt sikkert ikke fortryde en ferie eller en weekendtur til Polen. Book allerede i dag og glæd dig til en skøn ferie!

Den korte rute fra København/Sjælland til Polen

Bor du i København eller på Sjælland, er det let at sejle til Polen med Stena Line. Du kører blot over Øresundsbron til Karlskrona i Sydsverige, hvorfra vi sejler til den fantastiske by Gdynia i Polen.

Du kommer let til Polen via Karlskrona-Gdynia og kan slappe af på færgen og nyde god underholdning, en tur i Pure Nordic Spa, god mad og drikke, shopping, m.m.

Afgangstider
  • Fra september 2021 er det muligt, at rejse som gående passager på fredags afgangene fra Halmstad kl. 08.00 og fra Grenaa kl. 14.10

Information om check in


Afgang Ankomst Varighed Rute

Afgang Ankomst Varighed Rute
Oplev Polens riviera

Smukke strande og charmerende byer. Polen byder på masser af muligheder for en skøn ferie, og det er nemt at komme dertil med bilen - især hvis du bor i den østlige del af Danmark. Sejl fra Karlskrona i Sverige til Gdynia i Polen og oplev den smukke polske riviera.

Se video

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du booker færge og overnatning samtidig hos Stena Line
Hoteller i Polen

Smukke sandstrande, historiske og charmerende byer og tæt på gode oplevelser. Der er mange gode hoteller at finde i området nær Gdynia, og du finder helt sikkert et hotel, der passer til dine behov. Og med Stena Line har du garanti for, at vi altid er billigt med hotel + færge. Læs om Stena Lines prisgaranti. 

Priserne på hotel hos os er altid inkl. færge t/r - og du sparer altid 20% på færgen, når du booker hotel og færgeoverfart samtidig!

- Find hotel i Gdynia
- Find hotel i Gdansk
- Find hotel i Sopot

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!