Find Pris & Book

Boligerne i Gålå

Find boligen der passer til din skiferie


gålå

 

Fordele

Som gæst får du ved cehck-in et Gålå Booking-rabatkort, som giver dig følgende fordele:

  • 50 % rabat på pool/sauna/fitness-center på Wadahl Høgfjellshotell.
    25 % rabat i restauranten på Wadahl Høgfjellshotell
    15 % rabat på skileje på Wadahl Høgfjellshotell

 

For par

Rejser I som par, kan I med fordel booke en Gålå Rondane hytte, som har en smuk beliggenhed og langrendssporet lige uden for døren. Når du bor i hytterne her, har du adgang til fælles sauna og vaskeri i bygningen. Her får du stue og soveværelse med 2 sengepladser. 

Ski afstand : 50 meter til transportløjpe/lift 

 

 

Store hytter

Rejser du med en hele familien eller som en lille gruppe, har Gålå Lid store dejlige hytter for op til 8 personer. Hytterne er veludstyrede med 2 badeværelser og sauna. 

Ski afstand : 300 meter til transportløjpe/lift 

 

Gålå Grend er også optimal for den store familie, eller jer der rejser 2 familier sammen. Her får du hytter med en skøn beliggenhed ved skisporet Trollheisen og udsigt over Gålåvatnet og Jotunheimen. Plads til 8 personer: 2 soveværelser med dobbeltseng og 2 soveværelser med køjeseng.

Ski afstand : 150 meter til transportløjpe/lift 

 

Hotel

Du kan også booke hos Wadahls Høgfjellshotel. Hotellet er kåret til at være Norges bedste højfjeldshotel, og det har har en vidunderlig beliggenhed med det lille ekstra! Der er en fantastisk udsigt over dalen, og når du er på pension er hel-pension en del af opholdet. Her får du både morgenmadsbuffet, frokostbuffet (alternativt madpose) og 3-retters middag om aftenen.Der er adgang til gratis trådløst internet i lobbyen og gildestuen. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets indendørspool, fitnesscenter, sauna og bar. 

Ski afstand : 100 meter til transportløjpe/lift 

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Gålå