Find Pris & Book

SkiStar: Find din skiferie på SkiStars destinationer

Book færge og ophold på SkiStars destinationer samtidig og spar 20% på overfarten


skiferie med skistar
Find din SkiStar-skiferie i Norge eller Sverige: Book samlet og spar!

Sværger du til SkiStars populære destinationer, når du skal vælge, hvor din skiferie skal gå hen? Det er vi mange, der gør! Hos SkiStar er du sikker på en god kvalitet, gode faciliteter for børn og glade skiinstruktører. Snemanden Valle står klar til at gøre skiferien ekstra sjov for de små og der er god sne, velpræparerede pister og god service.

Hos Stena Line finder du alle SkiStars produkter i Norge, nemlig Trysil og Hemsedal og i Sverige, nemlig destinationerne i Sälen (Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället) samt Vemdalen og Åre - og booker du ophold og færgeoverfart samtidig hos os, sparer du tilmed op til 20% på færgeoverfarten! Det kalder vi BestPrice.

Se gode tilbud fra SkiStars destinationer herunder. Og når du har booket dit ophold, kan du vende tilbage og let tilkøbe liftkort, skileje m.v. nederst på siden.

Bestil SkiPass hos SkiStar

Når du har booket dit ophold på en af SkiStars destinationer, kan du her booke jeres liftkort hjemmefra. Du kan også tilføje skileje og skiskole - så er der styr på det hele, når I kommer frem til jeres destination!