Færge til Halmstad og Grenaa

Rejs med færge til Halmstad i Sverige og Grenaa i Danmark ombord på Stena Nautica. Mens du er ombord, kan du slappe af og tage det roligt, nyde et lækkert måltid, gøre en god handel eller to i vores færgebutik og nyde den fantastiske havudsigt.  Du krydser på bare 4 timer og 35 minutter og kan vælge mellem dags- og natteoverfarter – uanset hvad du vælger, vil du nyde en fantastisk rejseoplevelse.

 

Bemærk venligst: Du kan ikke rejse som gående passager fra Halmstad eller Grenaa.

 

Grenaa til Halmstad ombord på Stena Nautica

Tag færgen fra Grenaa til Halmstad, og du kan se frem til at udforske Sveriges vestkyst. Nyd den fantastiske natur og det smukke landskab i Halmstad, Hallands hovedstad.   

 

Halmstad – Hallands hovedstad

Halmstad er et populært turistmål med masser at se og foretage sig, herunder shopping, sandstrande, golfbaner, historie og smukke landskaber. Udforsk Halmstad Slot og Möllegårds Naturreservat. Du må heller ikke gå glip af de fantastiske Danska Fall og Lynga-klitten.

 

Krydstogt fra Halmstad til Grenaa 

Ombord på Stena Nautica kan du se film. Børn vil elske vores legeområde fyldt med LEGO® og vores Game Zone.  Forkæl dig selv med en opgradering til vores Stena Plus Lounge eller book en kahyt for mere plads til afslapning. Du vil ankomme klar til at nyde både Grenaa og omegn. 

 

Udforsk alt, hvad Grenaa har at byde på

Når du tager færgen fra Halmstad til Grenaa, ankommer du til Midtjylland, hvorfra du kan udforske alt, hvad Danmark har at byde på. Nyd et perfekt ophold i Grenaa med lange gåture ved stranden, fantastiske restauranter og så meget at se og udforske.  Kun en kort køretur derfra ligger idylliske landsbyer med bindingsværkshuse, velbevarede slotte og palæer samt fantastiske golfbaner. Gå på opdagelse i Kattegat Centeret for at se hajerne, eller besøg nordens største forlystelsespark, Djurs Sommerland, for endnu flere oplevelser.

 

Så hvorfor ikke pakke bilen og tage en bilferie med Stena Line?

Rejs med færge til Halmstad i Sverige og Grenaa i Danmark ombord på Stena Nautica. Mens du er ombord, kan du slappe af og tage det roligt, nyde et lækkert måltid, gøre en god handel eller to i vores færgebutik...

Læs mere Læs mindre

Sejl på Stena Nautica

Halmstad og Grenaa

Fra 631 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færge til Halmstad og Grenå

  • Stena Nautica ferry at sea
    Stena Nautica

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Denmark

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Halmstad Havn side

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Grenaa Havn side

Sejl på Stena Nautica

Halmstad og Grenaa

Fra 631 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.