Familie och Venner

Her kan du reservere til dine familiemedlemmer og venner, når du ikke selv er inkluderet i reservationen. Vi har lavet et produkt kaldet "Familie og venner", som er gyldigt på ruter til Sverige, samt mellem Sverige og Tyskland.

 

Dette tilbud er til medarbejdernes familie og venner og har en rabat på op til 40 procent af normalprisen, hvilket betyder, at prisen kan variere afhængigt af efterspørgslen. Reglerne for afbestilling/ombooking er de samme som for STAFF billetterne.

 

  • Du som medarbejder skal ikke være med på rejsen (aftal kun bookingen).
  • Personalebilletter og Familie & Venner-billetter giver ikke Extra point, og produktet kan heller ikke bookes med Extra point.
  • Denne billet skal bestilles via linket på personalesiden, så det er ikke muligt at bestille denne via vores Call Center eller Frontline/Check-in.
  • Produktet deltager i tildelingen, som du modtager årligt.
  • Tilbuddet gælder hele året rundt, men der er begrænset plads pr. afgang, hvilket betyder, at nogle afgange kan være udsolgt.
  • Det er ikke tilladt at sælge billetter til en højere værdi end hvad Stena Lines bookingside har på bookingtidspunktet.
Transport Tyskland - Sverige
Three smiling women onboard
Book Transport

Dine venner kan rejse billigere til Tyskland eller Danmark. Med Family & Friends billetten kan de rejse med op til 50% rabat på selve tansporten og kahytter.

Dette er en transportbillet og gælder på følgende ruter:

Göteborg - Frederikshavn

Halmstad - Grenaa

Göteborg - Kiel

”Mine sider” har fået et nyt design

Vi har opdateret designet på ”Mine sider”. Alt skulle virke, som det plejer – men bedre. Hvis du oplever nogen problemer, kan du nemt logge ind på vores tidligere version ved at klikke på knappen.