Hvordan betaler jeg prisen for en reservation?

Rejser til/fra Frankrig

Hvis du har indbetalt et depositum på vores rute Rosslare - Cherbourg, skal restbeløbet indbetales via kredit- eller debetkort senest 42 dage før din rejsedag. Dette depositum refunderes ikke.

 

Rejser fra Sverige

På vores svenske hjemmeside kan du betale via faktura og i rater i samarbejde med Captum Group AB. For at kunne betale med faktura eller i rater skal du være mindst 18 år, være bosiddende i Sverige og godkendes via kreditkontrollen, der gennemføres på tidspunktet for købet. 

 

Fakturaer; Hvis du betaler via en faktura, tilføjes et faktureringsgebyr på p.t. 39 SEK. Fakturaen sendes til dig via e-mail til den adresse, som du gav os på reservationstidspunktet. Fakturaen sendes straks efter købet og skal betales inden for 14 dage. Særlige betingelser gælder. 

 

Rater: Hvis du vælger dette på købstidspunktet, tilføjes et månedligt administrationsgebyr på p.t. 29 SEK og et oprettelsesgebyr i henhold til den ratebetalingsplan, som du har valgt. Faste ratebetalinger gælder kun for det aktuelle køb, og så længe du holder dig til den valgte plan. Hvis du vælger at betale et mindre beløb eller slet ikke betaler, overgår ratebetalingen til fleksible ratebetalinger. Fakturaen for ratebetalinger sendes via e-mail omkring d. 5. i hver måned med henvisning til alle de køb, som du har foretaget i løbet af måneden. Særlige betingelser gælder.