Kan jeg rejse, hvis jeg er gravid?

Der er ingen restriktioner for gravide: De kan til enhver tid rejse under deres graviditet på vores overfarter med undtagelse af ruterne Rosslare til Cherbourg og Harwich til Hoek van Holland (se nedenfor). Passagerer bør dog være opmærksom på, at det er deres ansvar at sikre, at de kan rejse.

 

Rejseforsikring kan blive påvirket, så gravide passagerer bør derfor kontakte deres forsikringsselskab for at afklare deres dækning.

 

Under visse særlige omstændigheder forbeholder vi os retten til at nægte dig adgang til vores færger eller kræve en lægeerklæring, uanset graviditetsstadiet.

 

For rejser på ruten Rosslare - Cherbourg kan gravide kvinder op til 28 uger rejse uden begrænsninger. Når de er 28-31 uger gravide, er der brug for en lægeerklæring, der bekræfter, at du kan og må rejse. Fra 32. uge og fremad er rejse ikke tilladt på denne rute.

 

For rejser på ruten Harwich - Hoek van Holland må gravide kvinder kun rejse frem til 36. uge. Hvis du venter mere end en baby, må du kun rejse frem til 34. uges graviditet. En læge bør konsulteres inden rejsen, og en rejseforsikring anbefales.