Find Pris & Book

Teknik


Betaling online

Er det sikkert at betale online? 

Vores betalingssider er krypterede med et digitalt certifikat. Når SSL Secured Global Sign logo'et eller hængelåsen vises kan du stole på at alle betalingsdeteljer sendes videre til og valideres af vores kreditkortsbetalings-leverandør. Vores leverandør hedder Netgiro - klik her hvis du vil læse om dem.

Stena Line har desuden indført den nye 3-D Secure mærkning, der også kaldet Verified by VISA eller Verified by Mastercard, da den er indført af Visa og MasterCard. Denne ordning betyder endnu større sikkerhed for dig, når du handler online med dit kort. Logo'erne med "Verified by Visa and MasterCard Secure Code" viser at udbyderen er sikker. Du skal så identificere dig selv med en ekstra kode, som kommer som SMS på mobiltelefonen, når du betaler. Har du aldrig betalt med denne sikre metode hos os eller andre, kræver det brug af NemID og nøglekort den første gang.

I Internet Explorer vises den sikre forbindelse med en lille hængelås nederst i højre hjørne af skærmbilledet. Du har også mulighed for at kontrollere ved at se på sidens "Egenskaber" (højreklik med musen), og her ses det at forbindelsen er krypteret samt gyldighed for certifikatet.