Find Pris & Book

Shopping om bord

Norge er ikke med i EU, så du kan handle taxfree om bord på Stena Saga

Derfor er udvalget her endnu større end på nogen af vores andre færger. Blandt andet kan du handle lækkert kvalitetsmærkevaretøj. Vi fører selvfølgelig også alle de populære mærker inden for kosmetik og parfume.


Gode tilbud i BUTIKKEN PÅ STENA SAGA

Stort udvalg og lave priser. butikken om bord på Stena Saga har altid mange gode tilbud, så der er sikkert også noget, der kan friste dig.

Shoppen er over 700 kvadratmeter stor og har et stort udvalg af parfume, slik, chokolade, legetøj, alkohol og tobak. Butikken er flot og indbydende med friske og glade farver, og det hele er med til at gøre din handleoplevelse ekstra god. 

Se katalog med tilbud (priser i NOK)

stena line saga outlet
Åbningstider

Mandag:
19.00 – 23.00
Tirsdag:
07.00-07.30/20.00-23.00
Onsdag – søndag
10.00-13.00 / 15.00-18.00 / 20.00-23.00

Online katalog

Du kan se det meste af udvalget og lave din indkøbsliste, allerede før du rejser. Husk at Norge ikke er med i EU, så derfor kan der være mange penge at spare på taxfree shopping om bord.

I vores online katalog kan du finde mange aktuelle tilbud og se de gode priser på varerne om bord.

Se online-katalog (priser i NOK)

Stena Saga er kontantfri!

Fra januar 2019 er det ikke længere muligt at betale med kontanter på Stena Saga*, men vi accepterer selvfølgelig alle gængse debit- og kreditkort.

*I Casinoet og ved spillemaskinerne vil det fortsat være muligt at bruge kontanter

Medlemsklubben Extra

Gode tilbud i butikken, opsparing af point på køb og ekstra fordele? Gør som over 800.000 andre: Meld dig ind i Stena Lines medlemsklub Extra og få ekstra meget for pengene!

Læs mere