Find Pris & Book

Aktiviteter OM BORD

Du kommer ikke til at kede dig når du sejler med Stena Saga. 


Ohøj... sjov for børn om bord

Færgen Stena Saga, der sejler til Norge, bliver i flere af skolens ferier omdannet til "Børnenes Båd".

Her finder du bl.a. Zita og Zotpiraterne, der laver aktiviteter og teaterforestillinger både dag og aften. Man kan også komme med på trylleskole på mange af dagsejladserne til Oslo.

Underholdning om bord

Vi har et stort program for underholdning om bord - du kan sagtens glæde dig!

Læs mere

Diskotek på Stena Saga
Diskotek om bord

På dæk 10 finder du diskoteket, hvor du kan danse dig igennem i natten.Der er god musik og hyggelig stemning - åben tors-lør 00.00-0300.

Bingo på Stena Saga
Bingo

Hver onsdag og torsdag kl. 12.00 spilles der bingo i C-View på Stena Saga. Der er flotte præmier på spil, sjov underholdning for alle aldre.

Spillemaskiner på Stena Saga
Spillemaskiner

Vi har mange forskellige spillemaskiner om bord, så din indre gambler har alle muligheder for at have det sjovt. Du finder maskinerne på dæk 4.

Spil roulette eller black jack på Stena Saga
Roulette & Black Jack

På dæk 7 tilbyder vi Roulette og Black Jack. Spil med, så er det måske dig, der vinder over banken? Held og lykke ved bordet!

Spil Hvem ved på Stena Saga
Hvem ved mest?

På hver afgang kan du teste dine egne og dine venners viden i Stena Sagas Quiz. Vores quizmaster guider dig igennem en række spørgsmål, der skal besvares skriftligt. Der er præmie til vinderne.

Biograf om bord
Biograf om bord

På udvalgte afgange kan du udnytte sejltiden og se en spændende film om bord. Vi viser forskellige film i vores auditorium på udvalgte afgange. Køb billetter og se et eventuelt program om bord. 

lykkehjulet
Prøv lykken i lykkehjulet

Lykkehjulet er et meget populært indslag, som du kan prøve hver aften fra søndag til onsdag og på alle dagssejladser. 

Du kan købe lodder til 20 kr. pr. stk., og hvis dit nummer bliver trukket, kan du komme op og dreje hjulet. Der er 3 gevinstkategorier: 1, 2, og 3 med 1, 2 og 3 forsøg på hjulet - og stigende værdi på gevinsterne. 

Du kan vinde mange spændende præmier fra vores taxfreebutik om bord, og der er også en middag for 2 i restauranten på højkant samt nye rejser. 

Kom og prøv lykken!