Find Pris & Book

Om Vemdalen

                        

 

 

Ny ven på ski
Valle er verdens sejeste snemand og børnenes bedste ven på bakken. Han elsker vinter mere end noget andet, er lavet af magisk sne og har en halv gulerod som næse. Om vinteren kommer han til Vemdalen for at sørge for, at børnene får nogle endnu sjovere dage. Valle flytter ind til jul, og man kan møde ham mandag til fredag i Vemdalens tre skiområder.

 

 

Klövsjö

Bredere løjper
Vemdalen har gjort de ydre raviner bredere, hvilket betyder mere plads til sving og øget sikkerhed. Løjperne har oven i købet fået belysning. Denne forbedring betyder, at de mange alpinklubber, som afholder deres træningslejre i forsæsonen, får bedre træningsmuligheder, idet flere kan træne samtidigt.

 

 

Björnrike

Ny varmestue i Björnvallen.
I denne sæson byder Björnvallen både store og små skiløbere velkommen til en helt ny varmestue. Med sine 250 kvm og 120 siddepladser giver den Björnvallen et stort løft. Varmestuen ligger lige ved siden af Björnvallsliften og er nabo til
Sportköket.

Nye huse på Lingonkullen.
Første etape af Lingonkullen-området står klart til sæsonstart med tre nye huse. Hvert hus indeholder fire lejligheder med 8 sengepladser i hver. Hele området ligger midt i Björnrikes skiområde.

Ny restaurant.
Björnrikegården flytter lidt tættere på Björnidet. Der bygges en helt ny restaurant på 450 kvm med 120 pladser, og restauranten vil være åben både til frokost og middag. Restauratørerne lover, at gamle stamgæster vil føle sig hjemme.

Ny restaurant i Björnrike Centrat.
Restaurant Vy er det nye navn på restauranten i Björnrike Centrat – og at navnet blev valgt på grund af den fantastiske udsigt igennem panoramavinduerne, vil de fleste sikkert kunne forstå. Nedenunder åbner SkiClub med et sportsbarkoncept. SkiClub bliver det oplagte sted til afterski med underholdning i Björnrike.

Skalets torg
Der blev taget et stort og vigtigt skridt i skabelsen af det nye Vemdalsskalet og Skalets torg i marts, da Hovde Hotell og Hovde Sportbar blev indviet. Nu ruller projektet videre. Til den kommende sæson skal yderligere to huse stå klar, der åbnes café med bageri, og der planlægges anlægning af et motionscenter og en række andre tiltag. Variation og det at holde tingene i det små er nøgleordene.

Ungdomsgård
Denne sæson åbner vi et ungdomslokale på 150 kvm lige ved siden af Vemdalsskalets Högfjällshotells restauranter og barer. Dette er et sted, hvor jævnaldrende kan mødes og spille billard, air hockey m.m.

Fjeldbørnehave
Fjeldbørnehaven i Hovdegubbens stuga udvider sine åbningstider. Mandag til torsdag er der åbent i to timer om formiddagen og to timer om eftermiddagen hele sæsonen