Find Pris & Book

Hytter i Vemdalen

Find boligen, der passer til din skiferie


Hytteoversigt Björnrike Vemdalen
Hytter, lejligheder og hoteller i Björnike

Ski in/out

På Björnrike Torg finder du SkiStarhuset, som byder på lejligheder i 2 etager og plads til 8 personer. Slutrengøring er inkluderet, og så får du oven i købet gratis SkiStar WIFI. 

 

Ski afstand : 50 meter til transportløjpe/lift 

 

Handikapvenligt 

I Björnrike finder du også Bjergsidan, som på Kantarellstigen byder på en handikapvenlig hytte, hvor samtlige døre er ekstra brede. Rampe og tærskelrampe findes i skiopbevaring. Her er der 8 sengepladser, 90 kvm, alrum med køkkenafdeling, 2 brusere, 2 WC, sauna, brændeovn og gratis parkering. 

Ski afstand : 50 meter til transportløjpe/lift 

 

God til familier 

Björnbyn i Björnrike får du lejligheder med 6 sengepladser. Der er mulighed for skiopbevaring og gratis at parkere på anvist parkeringsplads. Derudover er der kun 350 meter til nærmeste lift og bare 600 meter til nærmeste butik.

Ski afstand : 350meter til transportløjpe/lift 

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Vemdalen

Hytteoversigt Skalpasset Vemdalen
Hytter, lejligheder og hoteller i Vemdalsskalet

Godt til jer, der rejser flere sammen - tæt på liften

Sörgårdarna ligger i Vemdalsskalet. Her får du lejligheder med pldas til op til 8 personer. Lejlighederne er ca. 80 kvm og har et alrum med køkkenafdeling, 4 soveværelse, 2 brusere, 2 WC, sauna. Renoveret i 2017. Adgang til højstol og børneseng og skiopbevaring samt gratis p-plads efter anvisning. Har du brug for at handle, er der kun ca. 500 meter til den nærmeste butik. De ligger tæt på børneområdet og med kort glide eller gå-afstand til pisterne. 

 

Ski afstand : 100 meter til transportløjpe/lift 

 

 

Til den store familie - husdyr tilladt

Strömfjällsdalen byder på hytter i 2 etager med 8 sengepladser. Hytterne er ca. 98 kvm og har alrum med køkkenafdeling, 3 soveværelse, 2 brusere, 2 WC, sauna. Renoveret 2016. Hytten har også brændeovn - brændet skal dog tilkøbes. Der er også et tørreskab, så du er sikker på, at overtøjet er klar til næste dag på pisten. Gratis p-plads efter anvisning. Slutrengøring er inkluderet. Der er ca. 2 km. til nærmeste butik. 

 

Ski afstand : 1000 meter til transportløjpe/lift 

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Vemdalen

Hytteoversigt Klövsjo Vemdalen
Hytter, lejligheder og hoteller i Klövsjö/Storhogna

Dobbelthus med husdyr tilladt 

I Storhogna finder du dobbelthusene Utsikten, byder på lejligheder med sauna, brændeovn, hems og plads til 8 personer. Her er alt, hvad du har brug for til selvhushold og selvfølgelig både tørreskab og mulighed for ski-opbevaring. 

 

Ski afstand : 100 meter til transportløjpe/lift 

 

 

Godt til grupper

Solviken i Klövsjö byder på lækre moderne hytter i 1,5 plan, og plads til op til 14 personer. Her får du 195 kvm, alrum med køkkenafdeling, 6 soveværelse, 3 brusere, 3 WC, sauna. I vinterperioden er slutrengøring inkluderet, så du ikke behøver tænke på det. Gratis WIFI. 

 

Ski afstand : 100 meter til transportløjpe/lift 

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Vemdalen