Find Pris & Book

Sälen Tandådalen skiferie


Skiferie i hyggelige Tandådalen
Skiferie i hyggelige Tandådalen

Det er ikke nogen tilfældighed, at Tandådalen går under navnet Sälens Puls. Her banker hjertet for alpint skiløb af enhver art, sjovt samvær med venner og familie samt dage fyldte med aktiviteter.

Takket være et dejligt varieret skiløb for hele familien og to af Sveriges bedste parker forstår man, at Tandådalen har noget helt specielt at tilbyde.

Tandådalen har to børneområder, Tandådalstorget og Östra Tandådalstorget, med tallerkenlifte, rullebånd og børnevenlige løjper, og ved Östra Tandådalstorget ligger eventyrområdet Valles skiland.

 

Dit liftkort til Tandådalen gælder også på nabobjerget Hundfjället, som du nemt kommer til. Derudover giver det også adgang til pister og lifter i både Lindvallen og Högfjället, som der kører gratis skibus til.

Læs mere >>

Find boligen til skiferien

Find boligen til din skiferie. Husk at du altid kan ændre på datoer og antal personer i felterne øverst.

Find pakkerejse med færge+bolig

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere