Find Pris & Book

Sälen - Stöten skiferie


skiferie i Stöten i Sälen
SKIFERIE i Stöten i SÄLEN

Stötens kendetegn er, at det skal være sjovt at stå på ski. Der er 47 pister – fra grønne til sorte. Især grønne pister er der mange af. Det gør Stöten til det perfekte sted for familier og nybegyndere. Med 370 meter kan Stöten dog samtidig prale af den største faldhøjde i Sälen! Så mens børnene hygger sig i skiskolen, så kan forældrene more sig på de sværere løjper.

Det kan gå rigtigt stærkt i Stöten. World Cup, Parallellen og Älvan er navnene på tre sorte pister, som får adrenalinen til at pumpe. Især Älvan – det bliver ikke mere sort i Sälen.

Danskerne har dog især kastet deres kærlighed på en af Stötens mange fine grønne pister. ”Mormors Styrtløb” er det herlige og utraditionelle navn på den 2,4 kilometer lange piste.

Læs mere >>

Find bolig i Stöten

Find boligen til din skiferie. Husk at du altid kan ændre på datoer og antal personer i felterne øverst.

Find pakkerejse med færge+bolig

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere